Szeged és környéke

2019.03.30. 20:08

Csempétől a fotelig - minden volt a III. Dél-alföldi Lakberendezési Kiállítás és Vásáron

Szeged - A rendezvényen több mint 40 kiállító mutatta meg magát.

Munkatársunktól

A Szeged Plázában rendezték meg a III. Dél-alföldi Lakberendezési Kiállítás és Vásárt. Radnóti-Márton Beatrix, a rendezvény szervezője a Délmagyarországnak elmondta, hogy a mostani rendezvényen több mint 40 kiállító mutatta meg magát. 


– Próbáltunk minél szélesebb körből meríteni, hogy igazán színes legyen a kiállítás. Idén az okos megoldásokra és a környezettudatosságra is nagy hangsúlyt fektettünk – mondta Radnóti-Márton Beatrix.


Ráadásul a mostani kiállításon húsz képzőművész is megjelent.

A III. Dél-alföldi Lakberendezési Kiállítás és Vásár Szegeden. Fotó: Frank Yvette (galéria)

– Az otthonunk része lehet egy gyönyörű festmény, egy szobor, vagy bármilyen más művészeti alkotás. Ezeknek egyébként a piaca is megvan, van az a kör, aki szán erre pénzt. És nem csak az idősebb korosztály, hanem a fiatalabbak is érdeklődnek a műalkotások iránt, amivel egyúttal kulturális jelleget is adtunk a kiállításnak – tette hozzá a szervező.


A kiállítók standjain túl színpadi programok is voltak. Szombaton délelőtt például azt mutatták be, hogy hogyan kell felújítani egy-egy régebbi bútort, vagy más lakberendezési tárgyat.


Aki akart, a kiállításon a legújabb trendeken túl a lakáshitelekről is kaphatott információt, vagy éppen a kézzel készített lakástextiliákban is gyönyörködhetett.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!