Szeged és környéke

2015.11.09. 11:22

Dögös fotók: a szépségkirálynőket is kenterbe veri a szegedi triatlonos

Wirth Eszter, az Uniqa Újbuda Team szegedi születésű triatlonosa a sportnak köszönhetően egyáltalán nem szégyenlős. Ezt Konkoly Tibor fotóin is megmutatta, aki igazán dögös, modelleket megszégyenítő sorozatot készített a 20 éves lányról.

K. R.

A legtöbb magyar modell és szépségkirálynő elbújhat [namelink name="Wirth Eszter"] mellett, akiről igazán szexi képeket készített a közelmúltban [namelink name="Konkoly Tibor"] fotós.

Fotó: Konkoly Tibor

Fotó: Konkoly Tibor

- Igazából csak magamnak készítettem a fotókat, hiszen eddig csak sportos képek jelentek meg rólam. De nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan országos hírűek lesznek - kezdte lelkesen a tiratlonos. Eszter elmondta, ugyan pár éve vett már részt fotózáson, a mostani fehérneműs sorozattal a nőiességre szerették volna helyezni a hangsúlyt. - Szerencsére a sportnak köszönhetően elég bevállalós vagyok, így nem voltam szégyenlős, amikor le kellett vetkőznöm - avatott be mosolyogva a részletekbe.


A 20 éves sportolóról mi is többször írtunk, ugyanis az Uniqa Újbuda Team szegedi születésű, és látássérült párjával, Lengyel Zsófiával készült a jövő nyári riói paralimpiára, nyáron az Eb-re is Szegeden tréningeztek, ahol a legjobb 8 között zártak.

Fotó: Konkoly Tibor

Fotó: Konkoly Tibor

A két sportoló viszont már nem együtt készül, Eszternek Rio biztosan kimarad.  - Zsófival elváltak az útjaink, így a 2016-os paralimpia kimarad. A következő cél Tokió lesz - mondta Eszter, aki most saját karrierjét építgeti. Hozzátette, a paratriatlontól nem szakad el, de még nem talált új párt magának.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!