Szeged és környéke

2009.04.20. 20:25

Egyetemi Tavasz

Szeged - Világirodalmi paródiák, retromesék vetítése, a Baltazár Színház előadása, kortárs költők műveinek felolvasóestje, betyár- világzene, juhászverseny, progresszív dzsessz – számos izgalmas program színesíti a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Tavasz elnevezésű rendezvénysorozatának kínálatát.

Munkatársunktól

Az egyetem kulturális irodája 50 helyszínen több mint 200 programmal várja a kultúra szomjazóit tegnaptól egészen május 15-éig.

Kuriózumnak ígérkezik a Világirodalmi Paródiák – humoros irodalmi est, a Kravaiar zenekar betyárvilág-zenei koncertje, valamint a Megint köp a maci vetítőest, ahol a retromesék kedvelői filmrészleteket láthatnak gyermekkoruk kedvenc rajzfilmjeiből. Szegeden koncertezik a Cotton Club Singers, Lovász Irén, a Rozsdamaró együttes, a Neo vagy a Heaven Street Seven. Fellép a Baltazár Színház is, az egyetlen olyan hivatásos színtársulat Magyarországon, amely értelmi sérült színészekből áll. A Nap napján az érdeklődők különleges távcsövekkel figyelhetik meg a napfoltokat, fénykísérleteknek, fotoszintézis-bemutatóknak lehetnek tanúi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!