Szeged és környéke

2019.01.23. 14:28

Ezentúl esküvői dobozt is kapnak ajándékba az ifjú házasok Bordányban - mutatjuk fotón

2018 óta ingyenes a házasságkötés a településen, ha az ifjú pár legalább egyik tagja Bordányban él - hamarosan már ajándék dobozt is kapnak az ifjú házasok.

Bordány Nagyközség Önkormányzatának képviselőtestülete korábban úgy döntött, 2018. januárjától ingyenes a házasságkötés a településen akkor, ha legalább az ifjú pár egyik tagja Bordányban él. A korábbi kezdeményezést kiegészítve, apró gesztusként esküvői dobozt is ajándékoz jövőben a friss házasoknak a homokháti önkormányzat - került ki Bordány facebook oldalára.

 


Ez a tervek szerint tartalmazna egy kis üveg mézet, egy gyűrűpárnát, egyedi kis ajándéktárgyat, gyümölcslevet vagy lekvárt, közös programra szóló belépőt, valamint néhány Bordányhoz köthető emléket. A doboz tervezése és kivitelezése már megkezdődött, az első esküvőt márciusban tartják a nagyközségben, ott már átadják az új meglepetést.

 

„Bízunk benne, hogy ezzel az apró ajándékkal a települési önkormányzat is hozzájárulhat a nagy nap örömteli pillanataihoz és egyúttal egy örök emlék lesz a bordányi házasságkötés a fiataloknak"

– mondta el Kiss-Patik Péter alpolgármester. A tervek szerint februárban az elkészült végleges ajándékdobozt és annak tartalmát sajtó nyilvános eseményen mutatják be az érdeklődőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!