Szeged és környéke

2008.03.17. 21:51

Felettünk csatázott a hideg- és a melegfront

Szeged - Rossz napjuk volt hétfőn a frontérzékenyeknek, a romantika kedvelői és a naiv természetfestők viszont tobzódhattak, hiszen szebbnél szebb fellegek tornyosultak Szeged egén.

Munkatársunktól

Mint a Bajai úti meteorológiai állomástól megtudtuk, ennek az volt az oka, hogy egy hidegfront éppen felettünk keveredett össze a hétvégi melegfronttal, aminek köszönhetően a város több pontján rövid ideig tartó, ám annál intenzívebb zivatarok is voltak. Az is számos helyen előfordult, hogy az utca egyik oldalán esett az eső, a másik oldalán meg szárazak voltak a járdák. A hidegfrontnak köszönhetően kedden és szerdán is a korábbi napoknál hidegebb idő várható, a hőmérők higanyszála nem kúszik 6-7 fok fölé.

Melegedés csütörtöktől várható, akkor a hétfői előrejelzés szerint 1-2 fokkal melegebb lesz, míg 10 fok fölé csak pénteken melegszik a levegő.
A felhők kedden is megmaradnak, ám közel sem lesznek olyan szépek, mint hétfőn. Tovább tart a csapadékos idő is, napsütésre legközelebb holnap számíthatunk.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!