Szeged és környéke

2016.06.28. 12:07

Hamburger Frappéval!

Szeged - A Hamburgerek hetén a Frappé-kuponnal rendelkezők 30 százalékos kedvezménnyel ehetnek hamburgert a csatlakozó helyeken. Kik csatlakoztak? Töltse le a Frappét és megtudja!

Arany T. János

Az elsőt sose felejti el az ember. A rendszerváltás körül történt, kívül hideg volt, belül meleg, és igazából nem esett jól. Ekkortájt nyíltak az első hamburgeresek szerte Szegeden, az egyik Makkosházán, az Ortutay utcai trolimegállónál.


„Hagyma mehet bele? Mustár, ketchup?" – hangzott a kérdés minden alkalommal, nekünk pedig általános iskolásként fogalmunk sem volt arról, milyen az igazi hamburger. Boldogan faltuk az amerikai álmot, közben a könyökünkig csurgott le a szószok keveréke.


A megmikrózott buciba megmikrózott Ripp-Ropp (baromfihúspép felhasználásával készült, formázott panírozott gyorsfagyasztott késztermék) került, erre halmozták a rengeteg nyers, gyakran kissé fonnyadt zöldséget, leginkább hagymát és káposztát, uborkát és paradicsomot. A klasszikus csalamádéval ízesített változatról ne is beszéljünk.


Majdnem húsz évnek kellett eltelnie, hogy végre Szegedre is megérkezzenek a tisztességes húspogácsák, bucik és a különböző minőségi feltétek. Ma már elérhető kézműves, óriás, gluténmentes és vaddisznóhúsos változata is a sokat vitatott eredetű ételnek.


Kiadónk okostelefon-alkalmazása, a Frappé most abban segít, hogy minél többen megismerhessék ezeket a remekeket. Hétfőtől péntekig a Hamburgerek hetén a Frappé-kuponnal rendelkezők 30 százalék kedvezménnyel ehetnek a csatlakozó hamburgereseknél.


A Frappé rendszeresen frissülő szegedi vendéglátóhelyeket, szórakozási lehetőségeket és programajánlatokat gyűjt össze Szegeden. Az alkalmazás ingyen tölthető le okostelefonra a Google Play vagy az App Store áruházból.

 


Így töltsük le a Frappét! 


1. Androidos telefonunkon kattintsunk erre a címre.

2. IPhone telefonunkon kattintsunk ide.

3. Vagy pedig nyissuk meg az okostelefonon lévő Play Áruház vagy App Store applikációt, és keressünk rá a Frappé névre! 

4. Ha okostelefonon megnyitjuk a www.frappeapp.hu oldalt, ott is megtaláljuk a két áruház letöltési ikonját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!