Szeged és környéke

2010.12.26. 19:22

Harc a kilók ellen

Szeged - Tizedik alkalommal versenghetnek egymással és a kilókkal a szegediek: január 3-ától újra kezdetét veszi a Városi Fogyókúra Verseny.

Munkatársunktól

A nagy hagyományokkal rendelkező megmérettetésen a hozzáértő szakemberek évek óta egyre több laikusnak tudnak segíteni az egészséges életmóddal kapcsolatban. Az első verseny óta már több száz szegedi él egészségesebben, 20–40 kilóval könnyebben és sokkal jobb közérzettel.

Mivel a túlsúly elsősorban a mozgáshiány miatt alakul ki, itt nem csodaszereket, -módszereket és -tablettákat hirdetnek és értékesítenek, hanem képzett szakemberek segítségével a mozgás különböző fajtáival ismertetik meg a jelentkezőket – figyelembe véve a fizikai állapotot, az életkort, a nemet és a ráfordított időmennyiséget is.

A fogyókúraversenyre január 3-a és 14-e között lehet regisztrálni a Szeged Városi Sportcsarnokban munkanapokon 17 és 19 óra között. További információ az Izometria Sportstúdió telefonszámán kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!