Szeged és környéke

2013.11.06. 11:36

Kigondolták, megoldották! Isteni jó lett!

Szeged – A városüzemeltetési iroda gondolkodott a megoldáson, hogy mi legyen a Petőfi sugárúti bicikliutat elvágó konténerrel. Ez!

Horváth Attila

Újabb fejlemény: kitettek egy Vigyázz autó! feliratú táblát, és a járdán is újra lehet menni. Három bóját pedig az útra helyeztek, hogy ne parkoljon oda autó, és könnyebben elférjenek a biciklisek.

Információs tábla a helyszínen

Információs tábla a helyszínen
Korábban írtuk:

A Petőfi sugárúti szállodaépítés miatt ketté kellett vágni a kerékpárutat, ahova belóg egy konténer. Ott van a kerékpárút egyik legkegyetlenebb döccenője az út mentén álló fa gyökere miatt ott minden bringás igyekszik belül elsurranni. Az építkezők egyértelműen megoldották a helyzetet: Kerékpár út vége, és kerékpárút kezdete táblákkal jelezték, azon a szakaszon bizony vagy tolják a biciklit az arra közlekedők, vagy mennek, ahogy tudnak. A többség persze ez utóbbit választja, épp ezért a füvön, illetve a sugárúton próbál kerülni – utóbbi gyakorlatilag lehetetlen, mindig parkol ott valaki.

Kigondolták, megoldották! Isteni jó lett! Fotó: Horváth Attila (galéria)


Ma „megoldódott" a probléma: szépen körbe van kerítve a konténeres szakasz, tekerni a sugárúton lehet. Ottjárunkkor éppen nem parkolt ott senki, így a „parkolósávban" el lehet slisszolni. Vajon milyen lehet, amikor áll ott valaki? A parkolást ugyanis nem tiltja semmi azon a néhány méteren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!