Szeged és környéke

2017.09.24. 08:40

Miss Alpok Adria: a szentesi Sipos Zsaklint választották megyénk legszebbjének a Hungiban - galéria

A Hungiban rendezték meg szombat este a Miss Alpok Adria megyei válogatóját. A képeket látva a zsűrinek nehéz döntése volt. Nézze csak!

Munkatársunktól

A szentesi Sipos Zsaklin képviselheti Csongrád megyét a nagy múltra visszatekintő Miss Alpok-Adria Nemzetközi Szépségversenyen, amelynek megyei döntőjét szombat este tartották a Hungi Vigadóban. Idén 15 döntős lány közül kerültek ki a királynő és udvarhölgyei. 2013-ban a szegedi Dubela Diána az országos eredménye után Olaszországban képviselte hazánkat, Lajter Elvira szintén a világversenyen volt tavaly, Pásztor Noémi pedig elnyerte a Miss Grand Hungary 2017 címet, így Las Vegasba vitte a hírünket. Ezt tetőzte a tavalyi siker, hiszen a szegedi Táborosi Dominika nyerte meg az országos versenyt is, és a világversenyen a méltó 3. helyezést.

Miss Alpok Adria megyei válogató a Hungiban. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA


Az idei királynőt a hagyományokhoz híven látványos, most James Bond, a 007-es titkos ügynök köré koreografált show műsoron választották és koronázták meg. Sipos Zsaklin nem ismeretlen olvasóinknak, hiszen a szentesi szépségről többször írtunk lapunkban. 2013-ban 15 évesen első helyezést ért el a VII. Esküvő kiállítás és vásáron megrendezett Koszorúslány szépségversenyen, majd Gyopárosfürdőn a 2016-os Kenyérünnepen a Szépe 2016 címét is elnyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!