Szeged és környéke

2010.05.13. 17:27

Morning Show élőben

Címkék#Szeged

Szeged - Országjáró turnéjuk utolsó állomásaként csütörtökön Szegedről ébresztette élő adásban a hallgatókat a Class FM három fenegyereke: Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc.

Bobkó Anna

A Morning Show számos izgalmas percet szerzett a Dugonics téri rajongóknak, akik között néhányan reggel hattól állták végig a négyórás műsort. Nem mindennapi esemény volt, amikor Anettet, a műsor hírszerkesztőjét a magasba emelték egy darus kocsival, miközben a Szegedi Szimfonikus Fúvós Ötös adott zenei aláfestést. A szegediek fütyültek és integettek, Vadon Jani pedig, amikor megunta a magasságot, csak annyit mondott: „Na, most már brúzolnom kell, menjünk le."

Daru emelte magasba a Dugonics téren Vadon Jánost és a Morning Show hírszerkesztőjét: nem mindennapi élmény lehetett, nekik és a rajongóknak sem. Fotó: Veréb Simon

Daru emelte magasba a Dugonics téren Vadon Jánost és a Morning Show hírszerkesztőjét: nem mindennapi élmény lehetett, nekik és a rajongóknak sem. Fotó: Veréb Simon
Vadon egyébként kabrióba is pattant Szegeden. Mint ahogyan a turné eddigi állomásain, itt is a csinos hoszteszlányok segítségével osztott ki ezer darab egyedi sorszámmal ellátott virtuális kulcsot, amelyek közül egyet a műsor végén kisorsoltak. Az egyik szegedi utazási irodában dolgozó Gulyás Zsolt volt a szerencsés, aki ezáltal meghívást nyert a fővárosi stúdióba, ahol az eddigi nyertesek közül újra sorsolnak. A fődíj: egy sportautó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!