Szeged és környéke

2019.08.17. 11:53

Nem folytatta a műsort az Eötvös Cirkusz: hálóba gabalyodott az oroszlán

Szeged - Rendkívüli esemény zavarta meg az Eötvös Cirkusz műsorát az Auchan áruház mellett péntek este.

Munkatársunktól

Rendkívüli esemény zavarta meg az Eötvös Cirkusz műsorát az Auchan áruház mellett péntek este. Egyik olvasónk arról számolt be, hogy este fél 9 körül félbeszakadt az előadás, mert elszabadult az egyik oroszlán. Olvasónk elmondása szerint megfékezték, de a nézők között kitört a pánik, elkezdtek kimenekülni, biztonsági okokból kiürítették a sátrat és az előadás nem folytatódott.


Az Eötvös Cirkusz illetékese arról tájékoztatott, hogy szó sem volt elszabadult oroszlánról és pánikról. – A produkció végén, amikor mennek ki az állatok egy hosszú, hálós szakaszon futnak keresztül. Gyorsan szaladtak, párzási időszak van és amikor az egyik utolérte a másikat, az bepánikolt és belegabalyodott a hálóba. Nem tudtuk folytatni a műsort, de a protokoll szerint ilyenkor amúgy is ki kell üríteni nézőteret. A rendkívül szigorú biztonsági szabályok miatt nézők nem voltak veszélyben, az oroszlánnak sem esett baja, kiszabadítottuk és megvacsorázott. Az előadásból 20 perc maradt el, a nézőket meghívtuk egy másik előadásra – tájékoztatott a cirkusz illetékese.


(Lead-kép: Facebook/Eötvös Cirkusz New Page by Susy Eötvös)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!