Szeged és környéke

2012.03.03. 16:23

Nem lesz idén megyei Megasztár

Nem került a Megasztár legjobb 12 versenyzője közé a szegedi Nagy Renáta. A 19 éves lányt barátnője ejtette ki a versenyből, párbajdaluk azonban olyan jól sikerült, hogy a zsűrit is megviselte, hogy el kell búcsúzniuk a tehetséges énekestől. <br>

Timár Kriszta

A Megasztár pénteki párbajadásában nem került a legjobb 12 versenyző közé a szegedi [namelink name="Nagy Renáta"]. Mivel ő volt az egyetlen Csongrád megyei versenyző a top 24-ben, így már biztos, hogy idén nem szoríthatunk helybéli versenyzőnek a tehetségkutató élő adásai során.

A 19 éves lány párbajellenfele [namelink name="Kullai Tímea"] volt. A két lány már akkor sírva fakadt, amikor megtudták, hogy egymás ellen kell küzdeniük, hiszen megkedvelték egymást. Párbajdaluk így nem is egymás leénekléséről, sokkal inkább egy profi duett előadásáról szólt. A zsűritagok is kiemelték: látszott, hogy nem akarták legyőzni egymást, hanem segítettek a másiknak, ami profi hozzáállásra utal. Elhangzott: bárki is nyer, az a másik szempontjából igazságtalan lesz.

Kullai Tímea és Nagy Renáta

Kullai Tímea és Nagy Renáta
[namelink name="Bereczki Zoltán"] úgy fogalmazott: elképesztően jól énekeltek, [namelink name="Bochkor Gábor"] azt mondta, ha fegyverrel kényszerítik, sem tudja eldönteni, hogy melyikük volt a jobb énekes. Falusi Mariannak és Mester Tamásnak szintén fogalma sem volt, kire szavazzon. Rövid gondolkodás után is csak döntetlenre tudták kihozni az állást: a szegedi énekesre Bereczki Zoltán azért voksokt, mert szerinte az előadott dal neki jobban állt, [namelink name="Mester Tamás"] pedig azért, mert nem akart egyszemélyben dönteni a továbbjutó sorsáról. Mivel Tímeának is volt két szavazata, ismét egyeztetett a zsűri. Végül azt mondták, azokat a stiláris dolgokat, melyeket ebben a műsorban az énekesektől elvárnak, Timi szerintük jobban elsajátítja majd.

A zsűrin egyértelműen látszott: nem örülnek, hogy Renátától el kellett búcsúzniuk. Bereczki Zoltán meg is ígértette a továbbjutó lánnyal, hogy ha lemezt készít egyszer, elénekel rajta egy duettet Renivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!