Szeged és környéke

2009.06.03. 23:06

Orbán pénteken a Széchenyi téren beszél

Szeged - Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az európai parlamenti választás tétjéről, az ország helyzetéről, a válság megoldási lehetőségeiről beszél pénteken Szegeden 19 órakor a Széchenyi téren.

Munkatársunktól

Az eredeti tervek szerint a választási nagygyűlést a Móra Ferenc Múzeum előtt, a Móra parkban tartották volna, de – a Fidesz sajtóosztályának tájékoztatása szerint – a várható nagy érdeklődés miatt változtattak helyszínt: a Széchenyi téren több ember fér el.

A pártelnök kedden indult országjárásra, mindennap két várost keres fel. Járt Zalaegerszegen, Szombathelyen, Győrben, Székesfehérvárott, ellátogat Egerbe, Nyíregyházára, pénteken Kecskemétre és Szegedre. Mindenhol választási gyűlésen szólal fel.

A Fidesz honlapján látható kisfilmben Orbán Viktor arról beszél: az országjárás „elvárható az ország legnagyobb politikai közösségének vezetőjétől". Arról akarja meggyőzni az embereket, hogy közös erővel véget lehet vetni a Gyurcsány–Bajnai-korszaknak, és megnyitni „egy olyan időszakot, amelyben mindenki boldogulhat". A szegedi rendezvényen felszólal Kalmár Ferenc, a KDNP alelnöke, önkormányzati képviselő és Schmitt Pál, a Fidesz EP-listavezetője. Népdalokat énekel Ivánovics Tünde és Fábri Géza. A Kossuth-nótát Gyimesi Kálmán operaénekes adja elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!