Szeged és környéke

2011.04.21. 21:17

PSZÁF-iroda Szegeden

Szeged - Tanácsadó irodahálózatot hozott létre 8 nagyvárosban – Debrecenben, Egerben, Győrött, Kaposváron, Kecskeméten, Szegeden, Székesfehérváron és Zalaegerszegen – a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF).

Munkatársunktól

A szolgáltatást Szegeden az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület működtetésében, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége épületében, a Tisza Lajos krt. 11. szám alatt lehet igénybe venni. Ügyfélfogadást – noha az irodát hivatalosan csak április 27-én adják át – minden munkanap 8–12-ig, szerdán 15–19 óráig tartanak. A tanácsadás ingyenes.

Az irodahálózattal az volt a cél, hogy független és szakszerű pénzügyi tanácsadásért ne csak Budapesten, a PSZÁF ügyfélszolgálatához fordulhassanak az emberek, hanem a helyben megoldható panaszokat vidéken orvosolják. Legyenek helyi központok az ország minden régiójában a pénzügyi kérdésekben való megbízható tájékoztatásra, s a fogyasztói jogérvényesítés támogatására. Az irodákban a fogyasztó jogász és közgazdász szakemberektől kaphat felvilágosítást kérdéseire, illetve arra, hogy vitás ügyekben sérelmét melyik intézmény tudja a leggyorsabban orvosolni (a pénzügyi szolgáltató, vagy hatósági ügyekben a PSZÁF, illetve egyedi szerződéses jogvitákban a Pénzügyi Békéltető Testület, esetleg bíróság).

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!