Szeged és környéke

2009.10.21. 11:31

Rendőrségi hírek Szegedről: Harminc éve iszok, szerinted?

Az elmúlt 24 órában elsősorban a közterületen alkohol fogyasztók és az ittas járművezetők adtak munkát a Szegedi Rendőrkapitányság járőreinek.

Delmagyar.hu

A Belvárosban szolgálatot teljesítő gyalogos járőrök a hajnali órákban intézkedtek a Kígyó utcában egy 47 éves férfivel szemben, aki kétliteres flakonból italozott önfeledten, majd a Dugonics téren vontak intézkedés alá egy 18 és 20 éves nőt, valamint egy 18 éves fiatalembert, akik szintén közterületen italoztak és hangoskodtak. A rendőrök mind a négy személlyel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Még a kora esti órákban egy állampolgár jelentette be, hogy a Tisza Lajos körúton egy férfi fekszik. A helyszínre érkező járőrök nem tudtak kommunikálni az 52 éves férfivel, mivel az annyira részeg volt, hogy hiába ébresztették fel a rendőrök, folyamatosan visszaaludt. A mentők kórházba vitték.

A Domaszéki úton egy 71 éves autóst állítottak meg a járőrök kora este. Mivel a férfi leheletén alkoholszag érződött, ezért szondát fújatta vele, ami el is színeződött. A sofőr ellen szabálysértési eljárás indult, a rendőrök a járművezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Szeged-Subasán a rendőrjárőrök egy 51 éves férfit állítottak meg, aki miután kijött egy kocsmából, beszállt az autójába és elindult. Az intézkedés során arra a kérdésre, hogy fogyasztott-e alkoholt, a férfi azt válaszolta, hogy „harminc éve iszok, szerinted?" A szonda igazolta is a sofőr állítását, ezért az intézkedők a helyszínen elvették a vezetői engedélyét, és szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!