Szeged és környéke

2009.07.09. 22:29

Varázslatos lányokat kerestek a Magic Boysba

Szeged - Angolul kellett bemutatkozni, az optikába mosolyogni, majd szexi táncot lejteni – női statisztákat kerestek Koltai Róbert új filmjéhez.

Bobkó Anna

Talán még soha nem volt ekkora az egy négyzetméterre jutó szép lányok száma a szegedi Grand Caféban, mint tegnap délelőtt. Koltai Róbert új filmjébe, a Magic Boysba válogattak statisztákat. A castingra azonban nem jöhetett be bárki csak úgy, az utcáról, modellügynökségektől hívtak lányokat a feladatra. Szinte minden típus képviseltette magát: szőke, barna és fekete hajú szépségek sorakoztak a folyosón.

Vissza nem térő lehetőség – gondoltam, s feliratkoztam a listára. Néhány perc múlva már szólítottak is. Novák Zoltán, a válogatás szervezője hármasával hívta be a lányokat.

Nem titok: a történet szerint két vidéki gyári munkás (Pindroch Csaba és Szabó Győző) véletlenül több millió dolláros csalásról szerez tudomást. Chippendale-fiúknak álcázzák magukat, és Londonba menekülnek – ám itt szerencsétlenségükre a főgonosz maffiózóba (Michael Madsen) botlanak. A sztoriról azonban a legtöbb lánynak fogalma sem volt, ezért is lepődtek meg annyira a feladaton, amelyet magam is teljesítettem: a kamerába nézve kellett sikítozni, mintha egy lánybúcsún Chippendale-fiúkat bámulnánk. Ezt megelőzően pedig angolul kellett bemutatkozni, majd néhány percig táncolni.

A szegedi modellek türelmesen várták, hogy sorra kerüljenek. Fotók: Segesvári Csaba

A szegedi modellek türelmesen várták, hogy sorra kerüljenek.
Fotó: Segesvári Csaba

A válogatáson részt vevők többsége ugyan modellkedik, de a jelentkezők között voltak színitanodások is. Gátlások nélkül vállalták be, hogy fürdőruhára vetkőzzenek. Erre azért volt szükség, mert egy fürdőjelenethez is kerestek mellékszereplőket.

Sok ismerőst láttunk a folyosón várakozók között. Ott állt Kovács Piroska is, aki hamarosan talán a megyeszékhely legszebbje lesz. Örömmel újságolta, hogy már csak néhány nap, és kiderül, bejutott-e a Szeged szépe döntőjébe. De ott várakozott az egzotikus szépségű Aradi Gabriella is, aki hamarosan induló Nap szépe valóságshow-nk egyik szereplője.

Adategyeztetés. Rend a lelke mindennek. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)


A válogatás ma folytatódik. A modellek mellett szegedi színészeket is meghallgatnak. A kiválasztottakat telefonon értesítik.

Sztárszereplők

Korábban megírtuk: London mellett Szeged lesz a helyszíne Koltai Róbert legújabb, angol–magyar koprodukcióban készülő filmjének, amelyben a Tarantino-filmek sztárja, Michael Madsen, az angol popénekesnő, Jamelia és a Hegylakó című tévéfilm főszereplője, Adrian Paul is játszik. Információink szerint augusztus végétől három héten keresztül forgat itt a stáb, például a SZIN-en, az Anna fürdőben és a színházban.

Táncos tömegjelenetek

A filmben sok táncos jelenet lesz, ahol a profi táncosok mellett statiszták is mozognak majd – árulta el lapunknak P. Koltai Gábor, a film producere, akitől megtudtuk: a szegedi válogatáson a tömegjelenetekhez kerestek szereplőket, elsősorban csinos, fiatal fiúkat és lányokat. Mivel a film Londonban is játszódik, külföldi diákokat, színes bőrű fiúkat is vártak a castingra.

Címkék#film#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!