Szentes és környéke

2010.11.15. 15:50

Világsztárokkal dolgozik a nagymágocsi rockzenekar

Nagymágocs - Amerikai hangmérnökökkel és vendégzenészekkel készíti legújabb kislemezét a 14 éve alakult nagymágocsi Angertea zenekar.

jl

A nagymágocsi Angertea zenekar egy háromszámos kislemezen dolgozik - méghozzá nem is akármilyen vendégzenészekkel! Az új felvételeken olyan muzsikusok vesznek részt, mint Vörös Attila gitáros, aki éppen az Egyesült Államokban turnézik a Nevermore együttessel, valamint az egykori Kyuss nevű zenekar basszusgitárosa, Scott Reeder. A hamarosan megjelenő lemez keverését nemrég fejezte be Neil Kernon amerikai producer, aki eddig olyan bandákkal dolgozott, mint a Queensryche, vagy a Nevermore.

- A napokban kaptuk meg az új Angertea dalok kevert verzióit Neil Kernon producertől - mesélte [namelink name="Mihály Gergely"], a zenekar énekes-gitárosa. Az új anyag mesterszalagjait Alan Douches készíti, aki eddig olyan zenekarok lemezein dolgozott, mint a The Dillinger Escape Plan, a Sepultura, a Deicide, a Madball, a Mastodon, vagy éppen a Misfits.

Amerikai producerrel és hangmérnökkel dolgozik a nagymágocsi rockzenekar.

Amerikai producerrel és hangmérnökkel dolgozik a nagymágocsi rockzenekar.
Megtudtuk: a 14 éve működő rockzenekar hamarosan egy új videoklipet is készít, méghozzá a Distrust című dalukhoz, amiben a már említett Scott Reeder basszusgitáros vendégeskedik. Mihály Gergely szerint ez a videó merőben eltérő lesz a szintén készülőfélben lévő Streams klipjétől, de többet egyelőre nem szeretne elárulni.

Az együttes egyik számában a legendás Kyuss zenekar egykori basszusgitárosa is zenél.

Az együttes egyik számában a legendás Kyuss zenekar egykori basszusgitárosa is zenél.
- Remélhetőleg januárra elkészülnek a klipek, arról viszont egyelőre még nem született döntés, hogy a kislemezt mikor, hogyan és milyen formában jelentetjük meg - mondta a zenekarvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!