Szentes és környéke

2016.09.16. 10:48

Rendbe hoznak nyolc hivatalt

Két épületet korszerűsítenek Szentesen abból a pályázaton nyert több mint félmilliárd forintból, amelyet a megyei kormányhivatal költhet el. Ez tegnap a projektnyitó rendezvényen hangzott el a Kurca-parti városban.

Munkatársunktól

Nyílászárókat cserélnek, szigetelik az épületeket, modernizálják a fűtésrendszert, mondta [namelink name="Juhász Tünde"] kormánymegbízott. [namelink name="Farkas Sándor"] országgyűlési képviselő azt emelte ki: a projekt célja az energiatakarékosság. A Kurca-parti városban az Ady Endre utcai és a Vásárhelyi úti kirendeltségeket újítják fel.


Az összegből más városokba is jut. Vásárhelyen a Rárósi utcai élelmiszerlánc-biztonsági hivatal, Kisteleken a járási hivatal székhelye, a szegedi földhivatal és a családtámogatási osztály épülete, Csongrádon a Justh Gyula és a Kis-Tisza utcai helyiségek újulnak meg. A tervek szerint az ügyfélfogadás zavartalan lesz, a kivitelezők év végére fejezik be a munkát. A nyolc épület rezsije összesen évi 15 millió forinttal csökken majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!