Szentes és környéke

2011.01.26. 10:27

Látogatási tilalom a szentesi kórházban

Szentes - Szerdától látogatási tilalmat rendeltek a Dr. Bugyi István Kórházban. Az intézmény közleménye szerint a tisztiorvosi szolgálat folyamatosan figyelemmel kíséri az influenza-járvány alakulását Szentes és Csongrád vonatkozásában.

Delmagyar.hu

Kedden a megbetegedések száma elérte azt a szinten, amely alapján látogatási tilalmat kell elrendelni. A látogatási tilalom valamennyi osztályra vonatkozik, a szakellátás azonban zavartalanul folytatódik, és szükség esetén új fekvőbetegeket is fölvesz az intézmény.

A kórház egyébként csütörtökön 17 órai kezdettel rendezi még éves ünnepi tudományos ülését a megyeháza dísztermében. A tanácskozás keretében adják a Bugyi István emlékérmet, amit idén két főorvosnak, Szigethy Zsuzsannának és Pap Zoltánnak ítélt oda a döntéshozó grémium. Tudományos munkássága elismeréseként Berki Sándor főorvost és Kovács Gábor ápolót is köszöntik majd. Az ülésen több szakmai előadást is tartanak az intézmény gyógyítói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!