Szépek Szépe 2009

2009.07.25. 15:47

Lovas fogaton érkeztek Mórahalomra a szépségek

Szépek szépe - Megállt az élet a gazdaboltban, a fürdő előtt, mikor lovas fogaton megérkezett Mórahalomra a delmagyar.hu 8 szépsége, akik 7 napon át 24 órában versenyeznek a Peugeot C-Mobil Szépek szépe címért.

R. Tóth Gábor

Durcás és Rigó vitte körbe Mórahalmon először a delmagyar.hu szépeit ma reggel: a 8 lány lovas fogattal kocsikázta körbe a várost. Elkezdődött ugyanis a Peugeot C-Mobil Szépek szépe játék az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben, 8 lány 7 napon át versenyez napi 24 órában hazánk első internetes valóságshow-jában.

Vass Kálmán lovas fogatán kényelmesen elhelyezkedve Aradi Gabriella, Benák Tünde, Dobó Katica, Fekete Beáta, Ficzere Katalin, Meixner Nikolett, Nagy Adrienn és Rázsó Zsófia élvezte a városlakók kíváncsi pillantásait. – Szépek vagytok, megnéztelek titeket az újságban – bocsátotta előre kocsisunk, majd ostorával indulásra bírta paripáit.

Lovaskocsis városnézés - KÉPGALÉRIA




Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!