Színes hírek

2010.02.16. 15:07

Katinka az étkezősarokban tölti a legtöbb időt

A Jóban Rosszban Bodolai Böbéje, Cseke Katinka (38) már több mint tíz éve lakik ebben a lakásban, nemrégiben azonban elérkezett a felújítás ideje. Katinka eleinte csak a fürdőt szerette volna felfrissíteni, aztán úgy belejött, hogy az egész lakást megszépítette.

– A falak színének kiválasztásánál egyértelműen a mediterrán, azaz a sárgás, narancsos árnyalatok domináltak. Mivel a lakás a sok ablak miatt egyébként is nagyon világos, a színes falakkal csak még hangulatosabbra sikeredett. A kislányom szobájában persze a rózsaszín az uralkodó szín, de annak is a világosabb árnyalata – mondta a TV2 sikersorozatának sztárja a Blikknek.

A színésznő a nappaliban szánt helyet az étkezősaroknak is, itt töltik a legtöbb időt kislányával, hiszen a tévé és a kényelmes kanapé pihenésük legfőbb színtere.

A mediterrán hangulat talán Katinka hálószobáján látszik a legjobban. A színésznő a festett fallal szemben inkább tapétapárti, szerinte ugyanis sokkal több melegséget ad, mint a festett változat. Pannának saját szobája a birodalma, ahol a három és fél méteres belmagasság lehetővé tette, hogy galériát alakítsanak ki.

Teljes cikk itt >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!