Bulvár, celeb

2019.02.22. 14:14

Ezért rajong megszállottan a magyar zenész

Tóth Szabi, a Sugarloaf frontembere bevallotta, hogy mi az, aminek nem tud ellenállni. Sőt, ha hozzájut, nem ismer határt.

Munkatársunktól

Szinte nincs olyan hely az országban, ahol Tóth Szabi és zenekara, a Sugarloaf ne léptek volna fel egy-egy koncert erejéig az elmúlt években. A zenész bár imádja a koncertezést, rengeteget utazik, amiből igencsak elege van.


Utálok utazni, ott lenni már jó, de eljutni oda, kiborít. Ha két óránál többet kell utaznom, az már nyűg. Bárhova megyünk, mindig a maximális kényelemre törekszünk, ez kell, hogy meglegyen, különben hiszti van – mondta viccelődve az RTL Klubon látható Kalandozóban Tóth Szabi, akit egyetlen dolog tud kiengesztelni egy hosszú utazás után. Szeretem a különféle nemzetek konyháit, legyen az olasz vagy mexikói, de a magyar konyhát is. A pörkölttől a gulyásig mindent szeretek a magyar ízekből, de a nagy kedvenc a töltött káposzta. Ebből rengeteget eszem. Amikor koncertezni megyünk a cateringtől, ha kérhetünk egyet a sültek mellett mindig ott van a töltött káposzta is. Az egész stáb, az a körülbelül 15-16 ember ugyanúgy áll hozzá, mint én. Örömmel fogyasztunk belőle bármekkora mennyiséget – mondta a zenész a Kalandozó vasárnapi adásában.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!