Vágányzár a 3/3F és 4-es villamosvonalakon jövő hét szombattól

Vágányzár a 3/3F és 4-es villamosvonalakon 2023. június 17. (szombat) üzemkezdettől 2023. június 27. (kedd) üzemzárásig.

delmagyar.hu

Fotó: Török János

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy útrekonstrukciós munkálatok miatt 2023. június 17-én (szombat) üzemkezdettől tervezetten 2023. június 27-én (kedd) üzemzárásig a Tisza Lajos krt. Hajnóczy utca és Gutenberg utca közötti szakaszán a közös közösségi közlekedési sávban útburkolat javítási munkákat végeznek, amely munkálatok érintik a 3-as, a 3F-es, a 4-es villamos vonalakat, valamint a 8-as és a 10-es jelzésű trolibusz vonalakat. A munkálatok ideje alatt Anna-kút – Vadaspark/Fonógyári út/Kecskés közötti szakaszán ideiglenes vágányzár lép életbe.

A villamosok Tarján végállomás és Anna-kút közötti vonalszakaszon közlekednek. Anna-kút és Vadapark/Fonógyári út/Kecskés végállomás között villamospótló autóbuszok közlekednek.

A 3/3F-es és 4-es jelzésű villamosok és a villamospótló autóbuszok közötti átszállási kapcsolatot az Anna-kút [Tisza Lajos krt.] megállóhelyeken biztosítunk. A vágányzárhoz kapcsolódóan a 3/3F vonali villamospótló autóbuszok a Veresács utca megállóhelyet egyik irányban sem érintik.

A gördülékenyebb közlekedés érdekében a munkálatok ideje alatt a „8” és „10” jelzésű trolibuszok Szent István tér irányban a régi Anna-kúti megállóhelyet használják, valamint Volánbusz Zrt. által közlekedtetett autóbuszok Dugonics tér irányban az Anna-kút [Tisza Lajos krt.] megállóhely helyett a régi Kálvin téri autóbusz megállóhelyet, valamint Glattfelder Gyula tér irányban a régi Anna-kút megállóhelyet használják.


A *-gal jelölt járatok a Kisteleki utca autóbusz megállóhelyig közlekednek.

A *-gal jelölt járatok a Vásárhelyi Pál u. [Pulz u.] megállóhelyig közlekednek.

A vágányzár idején a 8, 10 jelzésű trolibuszok, illetve a 20, 24 jelzésű autóbuszok az Anna-kúti villamos megálló helyett, ideiglenes autóbusz megállóhelyen állnak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában