Új fellépőket jelentettek be a szervezők

2022.02.04. 16:18

Világsztárok a Deja Vu fesztiválon

Minden eddiginél színesebb programmal várja majd a bulizni vágyókat június 3-a és 5-e között a Deja Vu fesztivál – jelentették be a szervezők. Mások mellett Arash, Lou Bega és a Las Ketchup lánytrió is színpadra lép.

Munkatársunktól

A fesztivál idei szlogenje: Legyünk együtt újra 18 évesek! Archív fotó: Török János

Fotó: Török János

Az idei évben a pünkösdi hosszú hétvégén zajló Deja Vu fesztivál mottója a Legyünk újra együtt 18 évesek! szlogen. 

– Hónapok óta folynak az egyeztetések a fellépőkkel és örömmel mondhatom el, hogy soha ennyi világsztár nem lépett még fel egyszerre a Deja Vu fesztiválon – jelentette be Kovács Ádám fesztiváligazgató, aki hozzátette, összesen 11 világhírű előadó szórakoztatja majd a retró slágerek szerelmeseit. Arról is beszélt, hogy bár a szervezők mindent elkövettek, hogy az amerikai rapper Cooliot elhozzák a fesztiválra és az előleget is elutalták, ennek ellenére az előadó és menedzsmentje mégis indoklás nélkül lemondta a fellépést. 

 

Helyette azonban színpadra lép majd Arash iráni-svéd énekes, aki 2004-ben robbant be a világ zenei élvonalába Boro Boro című slágerével. Olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint a Temptation, a Tike Tike Kardi és a Chori Chori. Mellette Lou Bega is fellép majd az újszegedi Partfürdőn, aki 2012-ben már egyszer megtáncoltatta a fesztivál közönségét. A Las Ketchup spanyol lánytrió is Szegedre érkezik majd, hogy eljátsszák 1999 legnagyobb slágerét, a The Ketchup Song-ot, amely több mint hétmillió példányban kelt el világszerte. 

 

Ismét ellátogat a fesztiválra a Masterboy csapata. Szintén visszatérőként érkezik majd a Partfürdőre a Basshunter, Alex Gaudino olasz DJ pedig először lép majd fel a napfény városában. Mellettük koncertet ad a La Bouche, Alexandra Stan és Kate Ryan is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!