Ingatlanbazár

2022.03.27. 11:30

Szegedi lakás, öko-passzívház megoldásokkal!

Erkély, kellemes terek, tágas alapterület és egy vonzó ár. Nagyjából így foglalható össze a hét megyei ingatlana címet is kiérdemlő szegedi lakás. Nézzen szét velünk egy ígéretes ingatlanban!

delmagyar.hu

“Szeged-Alsóváros legszebb részén a Mátyás király tér melletti csendes utcában igényes, családias jellegű társasházban lévő 88,99 m2-es, ( bruttó 101,65 m² ) exkluzív, nappali + amerikai konyha, 2 egész + 1 fél szobás, erkélyes – kiváló infrastruktúrával rendelkező 3. emeleti (nem zárószint) téglalakás eladó. A társasház 2019-ben lett átadva, 4 szintes, 12 lakásos. Világos,tágas lépcsőház, 


 

 

Térfelosztása az alábbi: nappali + amerikai konyha, nappaliból nyíló félszoba, 2 külön bejáratú szoba (egyik szoba jelenleg gardróbként funkcionál), tágas előszoba, fürdőszoba WC-vel, szeparált kézmosóval ellátott toalett és a belső, csendes udvarra néző 11 m2-es terasz. 


 

Belső kialakítását az igényesség jellemzi. Központi része a tágas, világos nappali, konyha-étkező. A fiatalos konyha modern, minőségi háztartási gépekkel felszerelt - Elektrolux A++ -(beépített mikró, villany sütő-,főzőlap, mosogatógép). A lakás tartozéka, így a vételár részét képezi a beépített konyhabútor a konyhagépekkel és a fürdőszoba bútor. A többi berendezés külön megállapodás tárgyát képezi. [...]”



 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!