Volt neki szabadföldön és fóliasátorban is

2022.04.08. 08:57

Tengernyi kendert termesztett udvarán a csengelei férfi – Fotók

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a csengelei férfival szemben, aki házának udvarán, mintegy 650 tő marihuánát termesztett.

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

A nyomozók - a helyi körzeti megbízott információi alapján - 2021. május 27-én tartottak kutatást a 49 éves férfinél, ahol megtalálták a több száz tő különböző fejlettségi szakaszban lévő indiai kendert. A férfi a gyanú szerint hónapokig termesztette a növényeket fóliasátrakban, illetve szabadföldön. – írja a rendőrség weboldalán.

Fotó: police.hu

A feltételezett elkövetőt az egyenruhások a helyszínről állították elő, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A férfit a Szegedi Járásbíróság letartóztatta.

Fotó: police.hu

Az eljárás iratait a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!