Nem emberi mulasztás okozta a tüzet

2022.04.26. 11:53

Újraindult a termelés a Hungerit vágóhídján

A múlt heti tűzesetet követően ismét termelnek a Hungerit vágóhídján - közölte a Hungerit Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt. kedden az MTI-vel.

delmagyar.hu

Archív fotó: Donka Ferenc

A Hungerit Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt. szentesi központi telephelyén április 18-án este tűz ütött ki a csomagoló üzemi részén.

A közlemény szerint az érintett üzemrész már közel teljes kapacitással működik, a partnerek kiszolgálásában nincs fennakadás.
 Volosinovszki János, a Hungerit Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a tűzeset után a teljes üzemrészt átvizsgálták a szakemberek, és megállapították, hogy a tüzet egy elektromos szikra okozta, emberi mulasztás nem történt. 

A hivatalos vizsgálatok lezárása és a hatósági engedély után azonnal megkezdték a helyreállítást és a takarítást. Hozzátette: mivel munkatársaik biztonsága a legfontosabb, ezért csakis a biztonságos munkavégzés feltételeinek garantálását követően térhettek vissza és kezdhették meg a munkát az üzemrészben.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!