Hófehér, 7 szobával

2019.10.03. 19:45

Hófehérke is megirigyelné ennek a 189 milliós szegedi háznak a szépségét

A mesehősre való asszociáció csupán az uralkodó szín miatt ugrott be számunkra. Semmi gyermeteg nincs ugyanis az elegáns, luxus otthonban. Ezt 3 fotó és néhány alaprajz is bizonyítja. Az mondjuk nem lehet véletlen, hogy pont 7 szoba van az eladó ingatlanban.

Fotó: Ingatlanbazár

“Szeged-Belvárosában, a nagy körúton belül eladó, ez a polgári jellegű, teljesen, luxus kivitelben felújított, téglából épült családi ház, 480 nm-es telken. A tulajdonos az ingatlant teljesen felújította, ahogy szokták mondani A-tól Z-ig. [...] A családi ház maximálisan alkalmas akár több generációnak is, hiszen a főépület két szintes, szinte külön lépcsőházzal, akár külön élettérrel. A főépület földszintjén nem került kialakításra konyha, de minden lehetőség adott hozzá, csak konyhabútor kell, viszont az emeleten egy minden igényt kielégítő konyha található. De ezen kívül találunk még egy melléképületi, panel lakás méretű „garzont”; is, melyben egy tágas szoba, konyha, fürdőszoba került kialakításra. Az udvarban a parkolásról két külön garázs gondoskodik, de találunk még egy könnyűszerkezetes épületet is, mely akár hobbicélra is kiválóan használható, hiszen radiátoros fűtéssel is rendelkezik.

Fotó: Ingatlanbazár

A főépület kb 180 nm hasznos alapterülettel rendelkezik, a melléképületi garzon 56nm, a könnyűszerkezetes hobbi épület kb 40 nm, tehát összesen kb 275 nm hasznos alapterülettel rendelkezik az ingatlan. Ez a családi ház páratlan a szegedi ingatlanpiacon, még hasonlót sem talál Szeged-Belvárosában. A hirdetésben 15 kép került megjelenítésre (ennyit engednek a hirdető oldalak), de akár 40-et is tudnék mutatni és mindegyiken makulátlan és csodaszép az ingatlan, ha komolyan érdekli jöjjön el, nézze meg, tud még újat mutatni a valóságban!”

Fotó: Ingatlanbazár

További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Fotó: Ingatlanbazár

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!