Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Gyűlik a pénz Bogi új műlábára

A Lapcom Média Alapítvány gyűjtést indított, hogy Bogi álma megvalósulhasson.
– Az egész családnak nagy örömet jelent, hogy ilyen szeretettel és együttérzéssel fordulnak felénk az emberek – mondta Licsicsányiné Oláh Zsuzsanna. Szombati számunkban írtunk arról, hogy 14 éves ikerlánya, Bogi kinőtte a műlábát, amire azért van szüksége, mert háromnapos korában le kellett vágni a jobb lábát. Mivel a családnak nincs pénze a művégtaghoz szükséges önerőre, ezért a kislány kerekesszékbe kényszerült. Bogi most az iskolában egész nap az emeleten van, nem tud a társaival az udvarra menni, mint korábban.
 

A Lapcom Média Alapítvány gyűjtést indított, hogy Bogi álma megvalósulhasson. Ehhez mintegy 330-550 ezer forint önerő szükséges, amihez a „kezdőtőkét", 200 ezer forintot alapítványunk nyújtja. Olvasóink máris példátlan összefogásról tettek tanúbizonyságot. A jóakarat forintjait továbbra is gyűjtjük. Aki segíteni szeretne Boginak, hogy minél hamarabb talpra állhasson, az alapítvány 12096705- 01312657-00200005-ös számlaszámára utalhatja a támogatást. Minden felajánlott forintot átadunk a családnak, mert alapítványunk működési költség nélkül dolgozik, munkatársaink társadalmi munkában végzik az ezzel kapcsolatos feladatokat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyenesben Angéláék

Egyenesben Angéláék
A pitvarosi Hekli Angéláék kifizették a tartozásaikat, villanybojlert vettek a fürdőszobába, és átvezetékeltették házuk villanyhálózatát, ami tönkrement. Mindezt olvasóink segítsége nélkül nem tehették volna meg. Tovább olvasom