Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Játék a Munkácsy kiállítási belépőért: íme az 5. nyertes!

Szeged – Megjelent a Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítása portálunkon. Egy héten át minden nap páros belépőt nyerhet a múzeum Munkácsy-kiállítására!
Annó - A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítása
A hétfői játéknapon arra voltunk kíváncsiak, hogy mi volt a szegedi Nobel-díjas tudós, Szent-Györgyi Albert kedvenc autómárkája, amely előtt a lenti fotón is pózol. A helyes megfejtés az Alfa Romeo volt. A Móra Ferenc Múzeum Aranyecset kiállítására a páros belépőt a mai napon

Danizs István

nyerte. Gratulálunk neki, tiszteletjegyét a Móra Ferenc Múzeum jegypénztárában veheti át nevének és mobilszámának bemondásával, valamint a visszaigazoló sms bemutatásával.

Játsszunk tovább, nemsokára jön a hatodik forduló kérdése!

Az első játéknapon Medéné Kiss Erika, a másodikon Kokavecz Andrea, a harmadikon Borsi Margit, a negyediken Elekes Imre nyert páros belépőt a tárlatra.


Korábban írtuk:
Új, rendszeresen frissülő rovatot indít a Móra Ferenc Múzeum és a Delmagyar.hu portál. Az Annó elnevezésű virtuális kiállítás célja, hogy betekintést nyújtson a múzeum fotógyűjteményének értékeibe, és ezen keresztül Szeged és a Dél-Alföld településeinek múltjába.

A rovatban minden nap új képet jelentet meg a Móra Ferenc Múzeum, a 19. századtól a 20. századi közelmúltig sokféle témában. A régi képek közlésének lehetősége a látogatók előtt is nyitva áll: oldalunkon beküldhetik szkennelt képeiket egykorvolt eseményekről, helyekről, emberekről. A Móra Ferenc Múzeummal együtt reméljük, a napról napra közzétett képek, erősítik majd mindannyiunkban a szeretett városhoz tartozás érzését.

Az Annó képeiből egy hétig tartó játékot indítunk, amelyben minden nap páros belépőt nyerhetnek a Móra Ferenc Múzeum Munkácsy-kiállítására.


Szent-Györgyi ALbert Szegeden kedvenc autójával
Szent-Györgyi ALbert Szegeden kedvenc autójávalhirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Becsület és kötelesség

Ez volt a munka a vasutasoknál 1946-ban. Meg a Pick-gyárban is, már ha engedték a parádézó szovjet… Tovább olvasom