Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

129 közúti baleset történt, egy volt halálos - az elmúlt 24 órában

Budapest - Az elmúlt 24 órában összesen 129 közúti közlekedési baleset történt, egy személy vesztette életét, három baleset súlyos, 24 pedig könnyű sérülést okozott, ezeken túl 95 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt - közölte a rendőrség honlapján szombaton.
Az M0 régi szakaszán épül a 3. forgalmi sáv. Jól kiépített és kitáblázott terelés mellett folyamatosan dolgoznak, sebességkorlátozás van érvényben, ez az M0-M7 csomópontot is érinti. A rendőrség fokozott óvatosságra hívja fel a figyelmet, mivel szinte naponta változnak a korlátozások, illetve új útszakaszokra terelik a forgalmat.

Az M1 autópálya jobb és bal pályatesten a 12-67. kilométer-szelvényekben 80-as sebességkorlátozás és mobil terelés mellett kátyúzást végeznek a haladósávban.

Az M7 autópálya jobb pályatesten (Balaton felé) az 5–13. kilométer- és a bal pályatesten (Budapest felé) az 51–6. kilométer-szelvények között időszakosan 80-as sebességkorlátozás és mobil terelés mellett takarítási munkákat végeznek a haladósávban - hívja fel a figyelmet a rendőrség.

A közlemény szerint az érintett határátkelőhelyek felkészültek a várható forgalom lebonyolítására, a szükséges kapacitással fognak üzemelni. Ha szükséges, ideiglenes forgalmi rendet alakítanak ki a várakozások csökkentése érdekében.
Ártánd közúti határátkelőhelyen, belépő irányban a teherforgalomban torlódás várható, a várakozási idő 30-60 perces lehet.

A hétvégén Záhony közúti határátkelőhelyen ismét várható 60-180 perces forgalomtorlódás a személy- és a teherforgalomban, belépő és kilépő irányban. A kilépő teherforgalomban a várakozási idő nagymértékben függ az ukrán határ- és vámellenőrzés ütemétől.

Beregsurány és Barabás közúti határátkelőhelyen egy órás várakozásra lehet számítani a hétvégén, a délelőtti órákban belépő irányban, a délutáni órákban a kilépő irányban.

A rendőrség a személyforgalomban közlekedőknek a záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonalnak ajánlja továbbra is a 07-19 óra között nyitva tartó Barabás közúti határátkelőhelyet és a 08-16 óra között nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhelyet.

Olvasóink írták

  • 1. Api0109 2011. március 08. 22:41
    „Ha Ön közúti balesetben vétlenül személyi sérülést szenvedett, és úgy érzi, hogy az anyagi károkon túl nem lett megfelelően kártalanítva, kérem, írjon! Segítek. folkontra.bass@gmail.com”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bezárt menzák Pest megyében

Váratlan és nehéz helyzet elé állította Pest megye 18 középiskolájának vezetését, hogy a fenntartó… Tovább olvasom