Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Babavárás és természet

Jeles és ismert személyiségeket kérdezünk sorozatunkban arról, milyen programot választanak maguknak a hét végén, s azt szívesen ajánlják-e másoknak is. Most Bereczki Zoltán, a Budapesti Operettszínház művésze, aki most a Szegedi Szabadtéri Játékokon vendégszerepel árulja el, mivel tölti szabad idejét.
– Ezen a hétvégén a szabadtérin lépek fel a Rudolf című musicalben, Pfeiffer, a bábjátékos szerepében. Szeretem Szegedet, ezért mindig szívesen jövök ide – hangsúlyozta a Bereczki Zoltán. – Bár nekem főként munkával telik most is a hét utolsó néhány napja, a szegedi tartózkodást kicsit nyaralásnak is tekintem. A városban több hangulatos szórakozóhely van, ahol szabad időnkben vagy az előadások után összejövünk egy könnyed beszélgetésre. Bár számomra a feltöltődésnek egyik remek formája, ha telt ház előtt játszhatom, a szabadtéris vendégszereplés is mindig kellemes élményt jelent. Úgy vélem azonban, hogy a kiegyensúlyozott élet nélkülözhetetlen feltétele, hogy az embert a megszokottól eltérő, kellemes ingerek is érjék.

Bereczki Zoltán arra a kérdésre, hogy ha esetleg akad munka nélküli hétvége, akkor azt mivel tölti legszívesebben, elmondta: budakalászi házuk szép környezetben, kertvárosi övezetben van. Egy-egy pörgős hét után a madárcsicsergéstől hangos, gyönyörű kertjük remek helyszínt biztosít a családi körben történő pihenésre. Marci fiával is gyakran rúgják a labdát, vagy csobbannak egyet a medencében. Felesége, Szinetár Dóra is – aki most várja gyermeküket – többnyire velük van ilyenkor.

– Természetesen gyakran lépünk fel Dórival együtt is hétvégeken, mert egyelőre nagyon jól viseli a terhességét. Abban állapodtunk meg, hogy addig vállalunk közös szerepléseket, amíg Dóri úgy érzi, az nem megterhelő számára. December 10-ére várjuk a kicsit, persze ő majd – átmenetileg – gyökeresen megváltoztatja az életünket. Így a hétvégi programjainknak is főszereplője lesz. Szerencsére akkor nem kell új bemutatóra készülnöm, így sokat lehetek velük.

A természetet szerető Bereczki Zoltán mindenkinek javasolja, ha teheti, a munkával, stresszel teli hét után válassza a természet nyújtotta kikapcsolódást. Emellett persze kellemes programként ajánlotta erre a hétvégére a Rudolf megtekintését is a szabadtérin.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tanácsok férfiaktól nőknek

Sose vegyél egy új márkájú sört csak azért, mert akciós! Ha a kertben vagyunk és a nappaliban megy a… Tovább olvasom