Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Díjat nyert a Vodafone SmartOffice

Az IT Business informatikai szaklap Leadership Award-díját nyerte el a Vodafone kis- és középvállalkozások számára tervezett teljes körű irodai kommunikációs megoldása, a SmartOffice.
A SmartOffice egyszerre több helyiségben is lehetővé teszi a vezeték nélküli internetelérést, képes a mobil és vezetékes kapcsolatra, az utóbbi esetleges megszűnése esetén pedig fennakadás nélkül kapcsol át a mobilnetre. Kiegészítő irodai eszközök is csatlakoztathatók hozzá, amit a hálózatot használók jogosultságuknak megfelelően érhetnek el.

A készülék segítségével több különböző számítógépen is lehetséges az internetezés egy időben LAN porton keresztül, Wi-Fi-n pedig további számítógépek számára érhető el az internet, kábelek nélkül. Analóg telefon is csatlakoztatható hozzá, így mobil hálózaton keresztüli hívásokat lehet indítani és fogadni. Vagyis a SmartOffice legkülönbözőbb méretű és igényű üzleti előfizetők esetében használható.

Dr. Piller Gábor vezérigazgató-helyettes, aki a díjat átvette elmondta: a telekommunikációs szolgáltatások között is lehet újat mutatni, a Vodafone sikerének bizonyítéka a Leadership Award is, és a kollégák sikere is, akik szerepet vállaltak a SmartOffice hazai felfuttatásában.

A Vodafone nyerte a Malév tenderét

A Malév új telekommunikációs partnere a Vodafone lett. Az erről szóló szerződést augusztusban írták alá - a nemzeti légitársaság tenderén valamennyi magyarországi mobilcég indult. Az új szerződés nyomán nem csak a telekommunikációs szolgáltatás javul, hanem jelentős megtakarítást is elérhetnek. Fejlődik a mobilinterneten keresztül igénybe vett alkalmazások és szolgáltatások köre, hiszen azokat a Vodafone - hazánkban a legjobbnak minősített - 3G-hálózatán használhatják. A Malév dolgozói is jól járnak az új szolgáltatóval, hiszen lehetőségük nyílik kedvezményes előfizetésre és készülékvásárlásra, de a Vodafone a „régi" előfizetőket is várja a flottába.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vitatott felmérés a középiskolákban

Felháborodást keltett Nagykanizsán egy egészségügyi felmérés, amelyet a helyi középiskolákban… Tovább olvasom