Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Dr. Szabó János (MDF)

Szabó János 69 éves győri ügyvéd vagyok, nős, két gyermekem van, ügyvéd fiam és közgazdász leányom. 1990–94 között képviselője voltam az első szabadon választott Országgyűlésnek, ennek során földművelésügyi miniszterként tagja az Antall- és Boros-kormánynak, jelenleg szülőfalum: Tápiószentmárton önkormányzati képviselője vagyok már második ciklusban, amely községnek díszpolgára is vagyok.

Társadalmi munkám még: a Szent Lázár Lovagrendben a Győri Szent Imre Kommenda parancsnoka vagyok. Fő tevékenységünk a szeretetszolgálat. Hobbim: tenisz és tárogatózás.

A Magyar Demokrata Fórum felkérésére és támogatásával megyénk 2. sz. választókerületében indulok az országgyűlési képviselő-választásokon, így magamra nézve irányadónak tartom a párt országos programját, amely konzervatív gazdasági fordulatot akar: egykulcsos, 18%-os adót, karcsúbb és kevesebbet osztogató államot, teljesítményelvű Magyarországot. Aki többet dolgozik, többet is keressen. Győri képviselőként lobbiznék Győr ivóvízbázisa tisztaságának megőrzéséért, a szakképzés piac igényeihez való igazításáért, a családok háztartási költsége csökkentése érdekében a „Minden háztetőre napkollektort!" jelmondat égisze alatt vissza nem térítendő állami támogatás, olcsó kamatú kölcsön segítségével a napenergia hasznosításáért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz százalékkal nőttek a nettó bérek

Tovább csökkent a megyei élelmiszeripar teljesítménye, folytatódott az ipar létszámvesztése. A… Tovább olvasom