Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Fidesz: az LMP ne támogassa a hajléktalanmaffiát

A Fidesz arra szólította fel az LMP-t és Szabó Tímeát, a párt politikusát, hogy ne támogassa a hajléktalanmaffiát és a nyomoripart.
Szabó Tímea pénteken közleményében arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a fideszes Kocsis Máté saját magát juttatja börtönbe azzal a kezdeményezésével, amelyik szabadságvesztéssel büntetné a kiszolgáltatottak megalázását, és a hajléktalanok problémáját rendészeti oldalról közelítik meg.

A Fidesz-frakció erre péntek este úgy reagált, az LMP és "a burokban élő Szabó Tímea mással sem töltötte az elmúlt heteket, mint hogy harcosan kiállt a hajléktalanmaffia és a közterületi bűnözés mellett, továbbá védelmébe vette a nyomoripart". Hozzátették, az elmúlt hetekben a lakáspolitikát bíráló kijelentéseken túl érdemi javaslatokat nem tett az LMP, amit javasoltak, azok viszont "a káosz és az anarchia fenntartását célozzák".

A Fidesz arra kéri az LMP-t és Szabó Tímeát, hogy ha nincs érdemi mondanivalójuk, akkor inkább ne erőltessék a megszólalást, mert mérhetetlen társadalmi károkat okoznak, ami rajtuk kívül senki érdekét sem szolgálja - olvasható a közleményben.

Olvasóink írták

  • 1. Írástudatlan 2011. október 29. 10:50
    „MInden ember annyit ér amennyije van neki! Idézet Lázár Jánostol Hódmezővásárhely szényenétől!
    Szebb jövőt!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kifogásolják a bírák a rájuk vonatkozó törvényjavaslatokat

Bírák kifogásolják a rájuk vonatkozó két törvényjavaslatot a Baka András főbíró által összegzett észrevételeikben. Tovább olvasom