Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

Kék sorok

Szesztolvaj

Ismeretlen tettes április 15-én 8 óra 5 perckor Győrben, a Déryné u. 61. szám alatti élelmiszerüzletből két üveg szeszes italt lopott el 12 ezer forint értékben. A biztonsági kamera felvételt készített a feltételezett elkövetőről. A rendőrség kéri, hogy aki a mellékelt képen látható, karkosárral vásároló férfit felismeri, tartózkodási helyére vagy a bűncselekményre vonatkozóan érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést az 520-000/13-06-os vagy a 107-es telefonszámon.


Fellökte a biciklist

Április 28-án 5 óra 10 perckor az 1-es számú főúton közlekedett Gönyű felől Győr irányába egy kerékpáros férfi, amikor a mögötte, vele azonos irányban haladó ismeretlen ponyvás tehergépkocsi a biciklis előzésébe kezdett. A teher-

autó vezetője nem tartott kellő oldaltávolságot, a kerékpárost fellökte, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A teherautó sofőrje megállás nélkül távozott.

Tolatva ütközött

Május 13-án 14 és 16 óra között Győrben, a Liezen-Mayer u. 63. szám előtt ismeretlen vezető személygépkocsijával tolatás közben nekiütközött az úttest bal oldalán szabálytalanul várakozó Opel személyautó jobb első ajtajának. Az okozó a helyszínről megállás nélkül távozott.

Kerítésnek tolatott

Május 17-én 17 és 19 óra között egy ismeretlen vezető Gönyűn, a Bajcsy-Zs. út 115. szám alatti lakóház Dózsa Gy. út felőli kerítésének tolatott, majd a helyszínről megállás nélkül távozott. A rendőrség kéri az ismeretlen gépkocsivezetők jelentkezését, vagy akik a baleseteket látták, tegyenek bejelentést az 520-092-es, 520-094-es telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályázat az EB-re

Az illetékesek benyújtották a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság megrendezésére irányuló… Tovább olvasom