Délmagyar logó

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 21°C | 34°C Még több cikk.

Megfojtotta és lebetonozta a szeretőjét

Vádat emeltek egy tárnoki férfi ellen, mert megölte az összeköltözést sürgető barátnőjét. A nyomokat megpróbálta eltüntetni.
Emberölés vádja miatt kell bíróság elé állnia annak a férfinek, aki 2013 áprilisában egy vita hevében megfojtotta, majd elásta az összeköltözést sürgető barátnőjét Tárnokon – közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője kedden.

Gyugyi Csilla elmondta, hogy a férfi - házassága mellett - hosszú évek óta szerelmi viszonyt folytatott a sértettel, akivel mind gyakrabban került konfliktusba, mert ígérete ellenére nem vált el, s nem költözött össze vele.

2013 áprilisában a nő felkereste az otthonában épp egyedül tartózkodó férfit, s ismét vitatkozni kezdtek az esetleges összeköltözésen. A szóváltás hevében a férfi egy kötéllel hátulról a kanapéra rántotta, majd megfojtotta a barátnőjét, ezután pedig igyekezett eltüntetni a gyilkosság nyomait – magyarázta a szóvivő.

A vádirat szerint a holttestet egy zsákba tekerve levitte a tárnoki ház alagsorába, melynek megbontotta a betonaljzatát, majd elásta a nőt, s újra lebetonozta az aljzatot. A meggyilkolt barátnő táskáját, iratait elégette, az asszony ház előtt parkoló gépkocsijának pedig Tatabányán kibérelt egy garázst. A kocsi kulcsait elrejtette.

A sértett családja 2013. április 25-én jelentette be a nő eltűnését, ezért először közigazgatási, majd büntetőeljárás indult a történtek feltárására. Egy idő után a férfi nem fizette a garázs bérleti díját, így bukkantak rá a nő gépkocsijára, majd 2014 januárjában az elásott holttestre.

A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást – tájékoztatott Gyugyi Csilla.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mobilfizetéssel is megvásárolhatók az új autópályamatricák

A mobilapplikáció jelenleg Android operációs rendszeren érhető el, de napokon belül az iOS-en is… Tovább olvasom