Délmagyar logó

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -4°C | 4°C Még több cikk.

Mesterházy vezeti az MSZP országos választási bizottságát

Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt veszi át az MSZP országos választási bizottságának (ovb) vezetését Lendvai Ildikó pártelnöktől; erről a javaslatról kedden dönt a testület.
Az ovb szintén kedden dönt arról, kik foglalhatják el azok helyét az országos listán, akik visszaléptek a jelöltségtől. Ezt követően derülhet ki, valójában hányan léptek vissza a szombati kongresszuson az országos listáról. A helyszínen ezt egyedül Havas Szófia jelentette be.

Az alapszabály szerint az ovb elnökét saját tagjai közül választja, a nyár eleje óta működő testületet idáig Lendvai Ildikó vezette.

Olvasóink írták

 • 3. gyorgy99 2009. december 15. 04:04
  „ILYEN EMBEREKET A MAGYAR PARLAMENTBE!!!!!!!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=YZAyr1IpZDo&feature=related”
 • 2. gyorgy99 2009. december 15. 04:03
  „A hatvanas évek végén "... a tel-avivi JEDIOTH CHASADOTH című cionista újságban megjelent bizonyos dr. Unger Otto von Habsburggal készített exkluzív interjújában dr. Unger megállapítja, hogy "Habsburg Ottó zsidóság iránti szeretete a véréből fakad. Valódi fenntartás nélküli belső érzésből kifolyólag vallja magát dr. Ottó von Habsburg Izraelhez tartozónak, annak az Izraelnek, amelynek politikai helyzetét a legapróbb részletéig ismeri, és amelynek gazdasági fejlődésében - egészen a legutóbbi eseményekig - együtt érez. A legélesebb kritikát gyakorolta Nasszerről és teljesen Izrael oldalán áll a hatnapos háború kérdésében is." (HÍDFŐ, 1968. jan. 10.)”
 • 1. gyorgy99 2009. december 15. 04:02
  „A jeruzsálemi egyetem tanára, WISTRICH professzor ezzel kapcsolatban megemlítette, hogy "az osztrák-magyar császárok a XVII. század óta a "Jeruzsálem királya" címet is viselték. Így ezen az alapon Habsburg Ottó, a jelenlegi Habsburg-ház trónörököse visszalátogatott királyságába, jóllehet csak nagyon rövid időre, hogy itt fogadhassa több alattvalójának hódolatát..."- mondotta a jeruzsálemi professzor.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több kilométeres kamionsor a havazás miatt

Mindkét irányban több kilométeres kamionsor torlódott fel hétfőn kora estére a 86-os főút zalai… Tovább olvasom