Délmagyar logó

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 26°C Még több cikk.

Palcsó Tamás átengedte a vezetést ittas barátjának

Palcsó Tamás és barátja, István is ittas volt, amikor éjszaka autóba szálltak, és elindultak hazafelé. A fiatalok csak a szerencséjüknek köszönhetik, hogy a tűzoltók élve szabadították ki őket a felismerhetetlenségig összeroncsolódott kocsiból.
Bevallotta Palcsó Tamás (22) barátja, Párkányi István (22), hogy mindketten igen sok alkoholt fogyasztottak, mielőtt vasárnap hajnalban beültek Tamás kocsijába, és elindultak hazafelé. A fiúk csak a szerencséjüknek köszönhetik, hogy a tűzoltók élve szabadították ki őket a felismerhetetlenségig összeroncsolódott kocsiból, hiszen az alkohol és a nagy sebesség miatt akár rosszabbul is végződhetett volna a baleset.

– Mindketten elég sokat ittunk a buliban – ismerte el a Blikknek a kocsi sofőrje, Párkányi István. – Arra még emlékszem, hogy sofőrszolgálatot hívtunk telefonon, majd rendeltünk még egy pohár italt. A következő kép viszont az, amikor a kórházban magamhoz térek, de hogy ez idő alatt mi történt, elképzelésem sincs. Valószínűleg a buli után elindultunk Dunaharasztira, mivel Tomival korábban megbeszéltük, hogy nálunk alszik. Sajnos nem értünk haza, helyette a kórházban kötöttünk ki – mesélte az egykori megasztáros kedvenc barátja.

Tamást a tűzoltók húzták ki az összeroncsolódott járműből. A légzsákon jól látható, hogy sok vért vesztett
Tamást a tűzoltók húzták ki az összeroncsolódott járműből. A légzsákon jól látható, hogy sok vért vesztett

Mivel Palcsó Tamást jelenleg is az intenzív osztályon kezelik, barátja viszont a traumatológiai osztályon fekszik, nem beszélhetnek egymással. István enyhe agyrázkódást szenvedett, de elmondása alapján, ha a mai viziten sincs nyoma annak, hogy megsérültek volna belső szervei, orvosai akár a délután folyamán hazaengedik. Tominál kicsit komolyabb a helyzet.

– Ma ismét megröntgenezték a nyakát – mondta az énekes édesapja, Palcsó István. Valószínűleg fájlalta, ezért volt szükség a vizsgálatra, de szerencsére jók lettek az eredmények. Tomi egyelőre nagyon kába, a beszéd még nehezére esik, csak pár szót tudtunk kihúzni belőle.

Nem csupán a szülei, hanem rajongói és volt barátnője, Papp Annamária (22) is rettentően aggódik az énekesért. A Társulat egykori versenyzője vasárnap, az István, a király kaposvári bemutatója előtt tudta meg, hogy egykori kedvese súlyos autóbalesetet szenvedett. A hír hallatán azonnal indulni akart Budapestre, de mivel munkája a színpadra szólította, csak tegnap reggel látogatta meg az énekest.

A sofőr Párkányi István azt mondta a Blikknek, hogy sok alkoholt fogyasztottak a tragédia előtt
A sofőr Párkányi István azt mondta a Blikknek, hogy sok alkoholt fogyasztottak a tragédia előtt

– Három hónappal ezelőttén akartam, hogy vége legyen a kapcsolatunknak, de a Tomi iránti szeretetem nem múlt el. Amint felkeltem, rohantam a kórházba, hogy a saját szememmel győződjek meg arról, jól van. Kába, de láttam a szemén, hogy örült nekem. Több öltéssel összevarrták a fejét, néhány sérülés az arcán is látható, de szerencsére minden szerve és csontja épen maradt, ami szinte hihetetlen, látva a roncsokat – mesélte Ancsa.

Egy évvel ezelőtt az édesapámat veszítettem el hasonló körülmények között, és soha többé nem szeretnék ilyet átélni. Ezért is dobtam félre a büszkeségemet, és rohantam a kórházba. Az is eszembe jutott, hogy talán éppen az édesapám lehetett az, aki a baleset pillanatában fentről vigyázott Tomira… – tette hozzá Ancsa.

A baleset körülményeiről még mindig nincsenek pontos információk. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától megtudtuk, a vizsgálati eredményre akár hónapokat is kell várni. Az viszont biztos, hogy a baleset okozója, Párkányi István ellen közlekedési bűncselekmény miatt eljárást indítanak.

Olvasóink írták

 • 10. barmoknak2 2008. október 29. 12:00
  „ök is ugy jártak mint vásárhelyiek csak valamilyen modon szerencséjük volt,,,,,,,,,,,,”
 • 9. flexsnake 2008. október 29. 11:19
  „Idióták ezek aki ittasan beül az így jár.Majd még felvonulunk táblákkal hogy ,,gyogyuljmeg".Lófaszt!Bünhödj érte!”
 • 8. tisztahiszti 2008. október 28. 16:55
  „Emberileg én is aggódom érte..de nem különb számomra mint a szomszéd Jóska! Remélem lessz igazság és ezt aq felfújt aranyifjút aki nem tudja hol a határ és nem éri fel ésszel, hogy ő sem léphet a törvény ellen, letölthető börtönt kap. Mi lett volna ha ártatlan embereket taposnak el? Az ilyen ember nem Palcsó hanem egy felelőtlen ürge.”
 • 7. Novottáné Hámori Éva 2008. október 28. 15:48
  „Egy nagyon -nagyon tehetséges énekest veszí-
  tünk el, ha Tamás nem énekel többé! Aggódom ér-
  te, és szorítok Neki. Gyógyulj meg mielőbb
  Tomi!”
 • 6. manci 2008. október 28. 15:33
  „Remélem a példás büntetés nem marad el. Lecke ez a javából. Fiatalok ne igyatok ha autóba ültök.
  Gyógyulj meg Tamás mihamarabb!”
 • 5. POLICE 2008. október 28. 15:08
  „Remélem a bíró rendesen "lezúzatja" a jogsit.”
 • 4. rde 2008. október 28. 14:41
  „Eddig majdnem minden megás vagy megbolondult vagy megvakult
  vagy részeges ez aztán a hír érték. Ki eszi ugyan ezt a sok szart
  ezekről a féleszű bagázsról mert én nem .”
 • 3. Jobarat 2008. október 28. 10:08
  „NE IGYA TOMI!”
 • 2. kllllf 2008. október 28. 09:54
  „Ennek azért van hírértéke, hogy hátha a fiatalok, akik mindenben az ilyen "sztárocskákat" majmojják, hátha nem ülnek ittasan a volánhoz, más életét is kockáztatva! Ez a hírértéke, ha már egy fiatalt is visszatart akkor megérte!
  Az ismeretlen balesetek nem tartják vissza őket a felelőtlenségtől!”
 • 1. valaki100 2008. október 28. 09:43
  „Ennek van ám hírértéke!
  Magyarország, 2008.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jövőre indulhat az elektronikus árverés

Jövő februártól már interneten lehet licitálni a végrehajtás alatt álló ingatlanokra. Az árverezési… Tovább olvasom