Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

Perverz rabló: pucérra vetkőztette a lányt

Felfegyverkezve rabolt ki egy fiatal lányt egy férfi a Borsod megyei Ózdon; a támadó emellett még le is vetkőztette áldozatát - közölte a rendőrség hétfőn.
Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az elkövető egy nem túl forgalmas helyszínt választott csütörtök este. A fiatal lány gyalogosan közlekedett, amikor a rabló elé lépett, és egy kést tartva a nyakához követelte tőle értékei átadását.

Ennek a megrettent lány eleget tett, de az elkövető nem elégedett meg ennyivel, felszólította, hogy vegye le ruháit is, így a sértett levette felsőruházatát. A tettes a sértett melltartójának pántját is levágta a nála lévő késsel, majd az alsóruházatától is megszabadította. Ezt követően távozott a helyszínről - ismertette a szóvivő.

Egyedné Novodonszki Éva elmondta: az elmúlt két hétben hasonló módon Ózd Újváros tér elnevezésű városrészén is követett el egy csuklyás férfi hasonló rablást, ekkor két fiatal lány volt az áldozat, azzal a különbséggel, hogy ezekben az esetekben a sértetteket nem vetkőztette le.

Hozzátette: a nyomozás során a gyanú egy helybéli huszonéves férfira terelődött, aki hasonló bűncselekmények elkövetése miatt kiszabott börtönbüntetéséből tavaly decemberében szabadult.

A fiatalember lakásán tartott házkutatás során lefoglaltak több friss zálogcédulát, az elkövetés eszközeit, késeket, bicskákat és a bűncselekményeknél használt ruházatot is. A zálogjegyek az elkövetés utáni napról származtak, a beadott tárgyakat az utolsó sértett egyértelműen felismerte.

A gyanúsított mindhárom bűncselekményre, illetve egy két hónappal ezelőtti hasonló rablásra vonatkozóan is teljes, részletes beismerő vallomást tett. A férfi őrizetbe vételére, majd előzetes letartóztatására is sor került, s amennyiben a bíróság megállapítja bűnösségét, úgy 5-től 15 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

Olvasóink írták

 • 12. TELSTAR 2009. november 02. 22:16
  „"Cigány honfitársainkért az előítéletek leküzdésével, az imádság erejével, kultúrájuk elfogadásával és tiszteltben tartásával tehetünk a legtöbbet"

  Továbbá a Jobbik törvényhozási helyzetbe juttatásával.”
 • 11. 1131 2009. november 02. 21:30
  „Ti buták miért nem tudjátok megérteni szegíííny testvírt !?!?!!
  Nem rég szabadult a börtönből, ahol természetesen ártatlanul ült..... hát teljesen érthető, hogy egy kis pénzhez akart gyorsan jutni amivel idős beteg nagymamáját tudja etetni, gondozni !!
  Ráadásul a börtönben csomó férfival volt összezárva, így már nagyon hiányzott neki egy leány szépsége, nézni meg ugyebár, na azt nem tilos !!

  -.-”
 • 10. dodó 2009. november 02. 20:36
  „"Cigány honfitársainkért az előítéletek leküzdésével, az imádság erejével, kultúrájuk elfogadásával és tiszteltben tartásával tehetünk a legtöbbet" - Székely János, Esztergom-budapesti segédpüspök.”
 • 9. flexsnake 2009. november 02. 19:43
  „5-15 év múlva kint van. Az ilyen többszörös bűnismétlő nem áll le. Emögött pszichiátriai problémák is vannak ami nem gyógyítható fűtött tévés börtönökben.”
 • 8. sörpocak 2009. november 02. 19:21
  „6. Flexi! Igazad van. <moderálva> Ha nem tesznek az ilyenek ellen semmit, akkor feleségünk, lányaink is áldozatul eshetnek. Ha 8-s, a te lányod lett volna, akkor is náciznál????”
 • 7. valoperes_zugugyved 2009. november 02. 19:12
  „moderálva”
 • 6. valoperes_zugugyved 2009. november 02. 19:12
  „Biztos nem ma barnult le a tettes? :)”
 • 5. flexsnake 2009. november 02. 18:51
  „,,nyomozás során a gyanú egy helybéli huszonéves férfira terelődött, aki hasonló bűncselekmények elkövetése miatt kiszabott börtönbüntetéséből tavaly decemberében szabadult."
  és 5-15évet kaphat? ez vicc? <moderálva> Kínában az első ilyen után kivégzik.”
 • 4. barkzso 2009. november 02. 17:37
  „Sajátos önkifejezési eszköz Norvég cserediák módra, és nem rablás! Vegyék mát tudomásul! Börtönben is tanulmányúton volt! Földhöz ragad prolik ezt nem érthetik, max a ballib szagemberei.”
 • 3. rozator 2009. november 02. 16:44
  „Nem rabló volt, hanem kukkoló!”
 • 2. hehe 2009. november 02. 16:27
  „SZÉP FEHÉR BÖRÖ SRÁC VOLT !”
 • 1. KolompárRómeó 2009. november 02. 13:15
  „Biztosan nem "AZ". Azok nem rabolnak azonnal, ahogy kijönnek a börtönből. Ez inkább csak kultúra.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Politikai alapon zár be vasútvonalakat a kormány?

A Fidesz szerint a kormány politikai alapon zár be vasútvonalakat, ugyanis míg egyes térségeket… Tovább olvasom