Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

SMS 05. 23.

Tisztelt Közlekedési Rendőrség! A vagongyár IV-es portánál a nyomógombos gyalogátkelőhely balesetveszélyes! 10–6 jármű átrobog a tilos jelzésen! Tenni kéne valamit!
Dr. Csaba

Kedves „Bee"! Tudtommal a törvény úgy szól, hogy egy CD/DVD-ről akkor lehet biztonsági másolatod, ha az eredeti is a tulajdonodban van.
„KSZ", Győr

Sopronban a Király J. utcában siralmas állapotban vannak a hinták. Ha egyáltalán vannak! Jó lenne, ha a Tisztelt Illetékeseknek gondjuk lenne a cserére minél előbb!
Nagy csalódás volt számomra, hogy a NOX csak 12. lett az Eurovision Gálán. Szomorú, hogy Európa nem értékeli a népzenéből merítő dalokat.
Sopronból

Ma 20-szor próbáltam mozijegyet foglalni a győri Plaza-s Cinema Cityben. Sikertelenül, holott hosszan kicsengett mindig. Ilyen jegyárak mellett nem kellene a vevőkre jobban figyelni? Kíváncsi lennék egy illetékes véleményére! 

Fradi-ellendrukkereknek: ne egy padlón lévő csapaton köszörüljétek nyelvetek, van ott elég baj amúgy is. Most jöjjenek a vidéki csapatok. Javaslom a Fradi témát ezzel fejezzük be! Ősztől továbbra is hajrá MAGYAROK! 

Zsóka! Kösz, hogy kijavítottad a hibámat. Mentségemre annyit tudok felhozni, hogy az sms írásakor módosult tudatállapotban voltam, miután az egyik kereskedelmi csatornán végigszenvedtem a gólösszefoglalót. Tudom, nem kötelező ezt a bizonyos csatornát nézni, de mivel sajnálatomra ők birtokolják a közvetítési jogokat, így ezt kell kiállnom, ha kíváncsi vagyok a gólokra.
XY75

Nina! Egy tanács: 20 órakor gyereknek takarodó! 23 órakor ne nézd a szexet, éld át! Mindenkinek jó lesz! Hidd el, tudom! A tv este nem fontos!
Egy anya

Semmire nem becsülöm a Matáv Fradika elleni diadalát!!! Azok a „győriek", akik nyalnak a soproni drukkereknek, még ajánlanék egy soproni éjszakát valamelyik szórakozóhelyen! És sűrűn emlegessék, hogy győriek!!! Ha „nyolc napon belül gyógyulóval" megússzák, hivatalosak nálam egy sörre! Viszont a Debreháza vastagon megérdemli a bajnoki címet! Már évek óta összeszedettebb csapat! Remekül futballoznak! Sok sikert Loki!!!

Zöld Sas Győrből
Tisztelt Illetékes! Az Álmos úti játszótéren mikor kerül vissza a kerítés? A fű is térdig ér. Sok anyuka nevében.
Álmos Anyu

DVD! Jelenleg nincs olyan technológia, amivel védeni lehetne a kiadott hordozók anyagait. Vannak próbálkozások, de valakinek mindig érdeke lesz megtalálni az újítás ellenszerét. Különösen Magyarországon! Európában előkelő helyen állunk a jogvédett anyagok másolásának versenyében, sajnos!
Joe B

Az egyik Baross úti Kávéház terasza idényről-idényre rohamosan növekszik. Mégis, hol a határ? Lassan már nem lehet a környéken közlekedni!
Tommy

Fradisták! Volt Edzőtök, kirúgták! Lehetett volna csapatotok... Persze magyar szinten. Bora! Kedvenceid sem jutnának sokkal tovább, mint a nem fővárosiak! Hajrá vidék!
effcse

Ne felejtsd a múltat, sütkérezz a jelenben, és gondolj a jövővel! Olyan emberek kellenének az állam élére, akik ismerik a múltat, tanultak belőle, de nem az formálja gondolkodásukat. Például, ezek a mai fiatalok.
Egy 87'-es

A rovat végre lehetőséget adna, hogy végre egymás mellé álljunk, erre van 20 egyforma vélemény a pornóról. Kedvenc könyv: Wass A: Kard és kasza. Nem jobbos, nem balos, MAGYAR vagyok! Szeretném, ha más is így érezne.
Tibor

Tisztelt „egy gazdász"! Igaza van. A kenyér árán csak a kereskedő nyerhet! Egy féle kenyér 3 boltban 3 áron! Kár, hogy szabad áras és nem zárjegyes, mint a cigi (én is cigizek)!
VI

A JDG Suzukistól kérdezem, ki tanította ilyen ügyesen kapubejáróba parkolni? Büszke lehet rá!
(IDEG)

Lehet a kiadásokon farigcsálni, toldozgatni-foltozgatni a rendszert, de ez az alapvető problémán, mármint hogy az EU-s biztosítókhoz képest a tb-nek is csak annyi pénze lehet, mint a polgároknak az uniós polgárokhoz képest, nem változtat! A járulékok %-osak. A gyógyszer és a műszerek, gondolom nekünk is annyiba kerülnek, mint más országoknak. Honnan kellene lehúzni a hiányzó pénzt? Jó kérdés! Vagy megint igazítsuk a derekunkat a nadrágszíjhoz?
Pisztász

Évának Tétre! A gyerekeknek nálunk nem kell engedély ahhoz, hogy bekapcsolhassák a tv-t, mert mesefilmet akarnak nézni. Este 11 órakor azonban alszanak.
Baba, Gönyű

Ha cigány bánt cigányt, akkor az rasszizmus vagy bűntény? TGM tudja-e?
Kíváncsi

Kiderült, hogy cigány szúrta le Józsit TGM-es Horváth Aladár bocsánatot kér-e a magyaroktól...
nem cigánygyűlölő

Nem a nyugdíjasokra gondoltam, hanem azokra, akiknek az önkormányzat még hátralékot is fizet, ha nem fizetnek! Akik nem is akarnak tenni! Megjegyzem egyedülállóként, két gyerekkel nyögöm a részletet, a rezsit, a megélhetést – mégsem vagyok segítségre jogosult, mert a saját (!) lakásomat fizetem! Pedig, ha nem fizetek, felőlem eladják a lakást! Tehát először a kötelesség, és utána 1 hónapra 12 ezer marad harmad magamra!
Huncutka

Én egy magyar, fehérbőrű, római katolikus, káros szenvedély nélküli, heteroszexuális, becsületesen dolgozó, büntetlen előéletű állampolgár vagyok. Hátrányos helyzetűnek érzem magam. Értem senki nem indít esélyegyenlőségi kampányt. Lenéznek a saját hazámban a származásom miatt. Szomorú vagyok.
Névtelen

A fradinak lehet, hogy van múltja, a jelen megmosolyogtató, a jövő kérdéses. Túl nagy volt a mellény mindig, megvan az eredmény! Hajrá Vidék!
Yard

Kedves Georg! Megsúgom, a DVD-ken VAN másolásvédelem. Csak vannak olyanok, akik azt könnyedén feltörik progikkal. Tájékozódj, mielőtt hülyeséget írsz!
S
 Fradistának: mennyi jogtalan tizenegyest és lesgólt rúgtatok az elmúlt 10 évben!?
Bérletes.
Medve! Gyere haza! Helyezkedj el egy külföldiek által irányított cégnél, majd megtudod mi a lelki, és fizikai terror közti különbség – euro és forint viszonylatában.
Feco Sopronból

Sztahanovista! Ne járj ki melózni, én ajánlok neked ebben az országban is heti 70 órát, havi 300 ezer Ft-os kapitalista bruttóért. Ja, és a fizetésed két hónapot késik.
Feco

Lakáshitelt szerettünk volna felvenni, de: miért van az, hogy néhány bank sajnos azt csinál, amit akar. A 30 napos hitelbírálati határidő már 2 hónapja lejárt! Az érdeklődő telefonjainkat persze zaklatásnak vették, és csak halogatták a döntést, ami azóta sem született meg... A törvények rájuk nem vonatkoznak? Persze, ha az ügyfelük késne valamilyen befizetéssel, akkor azonnal a szabályokra hivatkoznak... Mit lehet ez ellen tenni...?

„Egy hitelt majdnem felvevő"
Medve. Miután kisírtam magam miattad, üzenem, szégyen ilyet írni kenyéradódról! Mi is sokat dolgozunk, és hisszük: fontos a munka, amivel magyarságunk fennmarad!
M Miki

Az „Ablakcsere, de mennyiért?" cikkhez: önerőből cseréltettünk ablakot, ami így 222 ezer Ft-ba került. Ugyanez a közösségeket is kiszolgáló cégnél 430 ezer Ft lenne.
Zotyónak! Ha mindenki a Matávnak szurkolna, akkor most nem veszekednénk. Amúgy meg, ha a Fradi vidékre megy focizni, az átlagnál sokkal több néző megy ki a meccsre, ez azt jelenti, hogy mégis szeretik a Fradit! Akkor ezek szerint te a Matáv edzőjét sem szereted, mert a szíve mélyén még most is szereti a Fradit! Hajrá foci!
Krisztián, Győr!

Látott már valaki motorost pirosnál sorba állni, nem előre menni autók elé? Városban 50-nel menni? Én még nem.
István

Kalózfilm elleni akcióhoz: az 5 milliárdos hiánnyal nem lenne olcsóbb, ha több mozinak adnának kópiát? Amerikában ezzel a módszerrel megszüntették a kalózkodást! Tudják mi okozza a hibát, tudják mi a megoldás. Mi itt a probléma? Oldják meg! Zoli (moziba is járok, kalózfilmet is láttam már)
T. Tava

Kedves autósok! Ti vagytok a szentek? Rám hozzátok a kocsitokat, lekiabáltok, megelőztök stb.. Vigyázzatok a motorra, ne szidjátok! Nekünk csak két kerekünk van.
SR

Eddig körülbelül 80 filmet töltöttem le warez oldalakról, majdnem ingyen. Ezt pörgessétek be csak 5000-rel, majd jelentkezzen az, aki ezt a zsét inkább kifizette volna.
A.

Tisztelt Medve! Az „osztrák témába" nem írtam semmit. Az egy másik sms volt. Nézd meg jobban!
Pisztász

A soproni bolhapiacon vasárnaponként sok silány kalóz DVD-t lehet vásárolni. Ennyit a kalóz DVD-k elleni harcról.
Tisztelt Zoli! Nem szokásom a száguldozó motorosokat hasonló sebességgel követve „bemérni". Csupán közel 40 év gépjármű vezetői múltammal körülbelülre meg tudom határozni  egy jármű sebességét.
OKE

Üdvözlet Medvének, Istvánnak! Miképp lehet egyáltalán kijutni? Évek óta próbálom, de csak „érdekes közvetítőkkel" futok össze!
Tamás

Medve! Nem sajnállak. Próbáld meg itthon megalázottnak lenni külföldi tulaj által, 1/3 fizetésért.
Imre

Tisztelt Etele! A csanaki kutyák az Emberek az Állatokért Alapítványnál vannak, az egyikük nagyon beteg, folyamatos kezelés alatt áll. Akit érdekel a sorsuk, vagy szeretne segíteni új otthont találni nekik, meglátogathatja őket.
Állatvédő

BobaFett! Nem a letöltést a net-ről, hanem a felrakást a másolt CD/DVD árusítását szigorúan büntetném, kiadókat nem tudom sajnálni.
Egy Téka

Én minden nap az autópályán vagyok. Őrület!!! És ez nem a motorosoknak szól!! Miért nem radaroznak a rendőrök rendszeresen?
 A „korunk hősei" levél írójának: ennek a JATÉK-nak köze nincs a történelmi hősökhöz, kár is összehasonlítani. Az 5 misi meg jótékony célra megy! Ez is volt a TV-ben!
MJJ
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarország hátul kullog a netezők listáján

Magyarország az utolsók közt van az internet-használat arányát tekintve mind a lakossági, mind a vállalkozási szektorban. Az EU-ban a 16-74 évesek 47 százaléka használta az internetet 2004 első negyedévében. Az internetezők között több a férfi, mint a nő, és több a fiatalabb, mint az idősebb. 2004 elején a vállalkozások 89 százaléka vette igénybe a világhálót. Tovább olvasom