Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Szerveződik a magyar Ku-Klux-Klan?

A nyomozó hatóság egyazon csoportot sejt a közelmúltban négy halálos áldozatot követelő, cigányok ellen elkövetett támadások mögött. A kriminológus állásfoglalásához még kevés az információ, a történész azonban a rendőrségi közlemények alapján lát párhuzamot a Ku-Klux-Klan kezdeti módszereivel.

Azonos elkövetők állhatnak az elmúlt időszak romaellenes támadásai mögött, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) összesen hét ilyen esetet vizsgál összevonva is. A támadások során négy ember halt meg, négyen súlyosan megsérültek. A helyszíneken több fegyvert váltva használtak, és - bár két-három, a vadászfegyverek használatában jártas emberből álló körről van szó - az egyes támadásokat feltehetően nem mindig azonos személyek vitték véghez.

További hasonlóság, hogy minden alkalommal a legszélső házat szemelték ki, éjszaka léptek akcióba, miután terepszemlét tartottak. Minden esetben feltűnik egy terepjáró is – nyilatkozta a napokban Petőfi Attila, az NNI igazgatója.

A rendőrség ugyanakkor hangsúlyozta, hogy mindez csak feltételezés, bizonyítékok még nincsenek. Nagy László Tibor kriminológus szerint a hatóságok közleményeiből és a sajtóban napvilágot látott információk alapján ma még felelőtlenség lenne kizárólagosan rasszista indíttatásból elkövetett sorozatgyilkosságról beszélni. Ilyen egyébként még nem történt, nem tudunk róla, hogy történt volna Magyarországon – a nyilasok rémtettei nem ebbe a kategóriába tartoznak.

A nyilvánosságra került tények alapján nem erőltetett a párhuzam a romákat ért támadások és az amerikai Ku-Klux-Klan „első generációjának" tevékenysége között – nyilatkozta az Fn.hu-nak Konok Péter, a Politikatörténeti Intézet munkatársa. Hasonló a módszer és hasonló a gazdasági háttér, mint a klánt életre hívó polgárháború utáni Egyesült Államokban.

Olvasóink írták

44 hozzászólás
 • 44. GaborV 2009. március 12. 13:05
  „aját lakásában verték agyon a 67 éves Balogh Lászlót Tarnabodon cigánybűnözők 2008. február 6-án, majd egy 9600 forint értékű olajraiátort vittek el. A 15, 16 és 17 éves cigány gyilkosok hetek óta fenyegették és fosztogatták a férfit.
  85 éves magyar nénit vert agyon és rabolt ki egy 32 éves cigánybűnöző, Orsós Sándor Jászberényben 2008. február 22-én.
  2008. február 22-én megtámadott és kirabolt egy ágyhoz kötött magyar bácsit egy cigánybűnöző Mátraszőlősön. A féreg rágyújtotta az ágyneműtartót áldozatára, aki csodával határos módon életben maradt.
  2008. február 23-án hajnalban a Heves megyei Tarnaörsön egy 20 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 80 éves magyar nénit, majd 11 ezer forintja átaására kényszerítette, és azt követelte, hogy főzzön neki kávét.
  2008. február 23-án hajnalban két cigánybűnöző tört be egy idős asszony házába Nyírvasváriban. A zajra felébredő nénit fenyegetve a pénzét követelték, fojtogatták, majd megkötözték. Az elkövetők végül néhányezer forinttal távoztak.
  2008. március 9-én kővel és bottal vert össze két 15 éves cigánylány egy 50 éves férfit Miskolcon, miután nem adott nekik pénzt.
  2008. március 10-én délután a gyöngyösi kórházban cigánybűnözők megvertek egy doktornőt, aki egy cigány beteget nem akart befektetni az osztályra. Az orvos szerint a beteg állapota ezt nem indokolta, járóbeteg-szakrendelésre kívánta továbbküldeni. A beteg cigányasszony ezzel szemben biztos volt abban, hogy gyógyíthatatlan, súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként. Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, a cigányasszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal cigány nő többször megütötte a doktornőt. A doktornő beadta felmondását.
  Saját bevallásuk szerint 3200 forintot találtak annál a 74 éves ceglédi nőnél, akit saját tanyáján ölt meg két cigánybűnöző 2008. március14-én.
  2008. március 19-én két cigánybűnöző erőszakolt meg egy asszonyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán, miután rátörték házának ajtaját és megverték.
  Rossz jegyet akart adni neki, ezért megrúgta, és egy vascsővel kezdte ütögetni fizikatanárát egy 16 éves cigánybűnöző, Lakatos Zoltán 2008 márciusában. Az eset a józsefvárosi Erdélyi utcai iskolában történt.
  2008. március 22-én egy 37 éves cigánybűnöző behatolt egy 59 éves hajósi nő lakásába. Megverte, majd a nyakában lévő 2 db arany nyakláncát és 6 db arany medálját letépte és elvitte.
  2008. március 27-én egy 17 éves kaposvári szakiskolás cigány diáklány osztályfőnökét durván becsmérelte, egy másik tanárát leköpte. Kiderült, hogy a kis cigánybűnöző diáktársait rendszeresen terrorizálja. 2008. április 8-án Nyírkátán, a Petőfi utcában mintegy 30 cigánybűnöző akart lincselni, miután egy autó elütött egy féktávolságon belül az útra rohanó purdét.
  2008. április 11-én Jászladányban egy 47 éves önkormányzati munkatársat szúrt nyakon egy cigánybűnöző egy törött pohárral, mert kevesellte a segélyt. A törött pohár két centiméterre állt meg a nyaki artériától.
  2008. április 16-án megöltek egy 77 éves asszonyt somogyzsitfai otthonában anyagi haszonszerzés miatt cigánybűnözők.
  2008. április 19-én este Vásárosnaményban egy 19 és egy 26 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 69 éves magyar férfit.
  Egy 34 éves cigánybűnöző 2008. április 19-én, szombaton Kiskunhalason a kora esti órákban a bejárati ajtót betörve bement egy 52 éves magyar nő lakásába, ahol a feljelentőtől a mobiltelefonja átadását követelte. Hogy szavainak nyomatékot adjon, ütlegelni kezdte a nőt, közben annak kötényét leszakítva a kötényzsebében levő, körülbelül 5 ezer forint értékű mobiltelefont elvette. A bántalmazás során a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést - orrcsont-törést - szenvedett.
  2008. április 22-én Somogy megyében, Öreglak-Barátihegyen két lovas kocsin utazó cigánybűnöző támadt egy juhászra, mert annak birkái a földes út közelében legeltek. Kaszával összevágták.
  2008. május 2-án Hajdúhadházon, a bocskaikerti vasútállomás közelében öt cigánybűnöző támadt rá egy idős hölgyre, s miután kitépték a kezéből több tízezer forintot tartalmazó táskáját, elszaladtak.
  2008. május 4-én ugyanezek a cigánybűnözők a délelőtti órákban a lakásán, bottal vertek meg egy 67 éves asszonyt, s elvették ezüst fülbevalóját. Egy órával később a Hajdúhadház és Bocskaikert közötti úton felborítottak egy kerékpárost. Miután a nő földre került, elragadták a táskáját, letépték aranyláncát.
  2008. május 6-án egy tanárnőt fojtogatott egy cigánybűnöző a Heves megyei Dormánd iskolájában, mert a tanárnő rászólt a gyerekére.
  2008. május 10-én este a fővárosban öt tizenéves magyar fiatalra, köztük lányokra támadt hat kigyúrt cigánybűnöző a Petőfi hídon. A magyarellenes, rasszista kijelentéseket is hangoztató cigánybűnözők súlyos sérüléseket okoztak a fiataloknak.
  Majdnem halálra vert egy férfit Gyöngyösön egy 14 és egy 37 éves cigánybűnöző 2008. május 16-án hajnalban. Az elsődleges orvosi vizsgálat életveszélyes sérüléseket állapított meg a bántalmazott férfin.
  2008. május 25-én szolgálatban lévő buszsofőrre támadtak cigánybűnözők Miskolcon. Az egyik városi autóbuszjárat vezetője a Miskolc belvárosi megállónál kinyitotta az első ajtót a felszálláshoz, ekkor - nem tudni, miért - négy cigány férfi és egy cigány nő, aki a karjában kisgyermeket tartott, szidalmazni kezdte őt, leöntötték sörrel, egyikük pedig megrúgta.
  2008. május 29-én Nagykállóban egy 16 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta öccse 39 éves tanárát annak lakásánál. Előzmény, hogy a pedagógus egy iskolai verekedés miatt kérdőre vonta a cigánybűnöző öccsét.
  2008. június 13-án éjszaka cigányok verték agyon és rabolták ki saját házában a zagyvarékasi D. Józsefet.
  A Magyar Gárda mentette ki az életveszélyben lévő Pölöskei Lászlót és feleségét Galgagyörkről 2008. június 14-én. A fiatal magyar párt őrjöngő cigány szomszédaik meg akarták ölni. Előzmény, hogy a Pölöskeiék telkén álló nyárikonyhában jogtalanul tartózkodik az Oláh család, s a bitorlás miatti folyamatos viták fajultak addig, hogy a jogkövető magyar párt le akarták mészárolni a cigánybűnözők.
  2008. július 24-én délelőtt öt cigány késsel fenyegetőzve kirabolt egy fiatal magyar lányt a fővárosi XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren.
  2008. július 25-én Kunszentmiklóson egy 14 éves cigánybűnöző téglával fejbedobott egy 45 éves magyar férfit, akibelehalt a sérülésbe.
  Életmentésre érkező mentősökre támadtak 2008. július 28-án cigánybűnözők Bicskén. A cigánybűnözők ütésekkel, rúgásokkal fogadták a bajban lévő rokonuk megsegítésére érkező mentősöket.
  Tucatnyi cigánybűnöző támadt rá egy magyar férfira és leányára, majd a segítségükre siető feleségére és fiára a Fejér megyei Mezőfalván 2008. szeptember 5-én este, miután a magyar férfi autójával összeütközött egy szabálytalanul, jogosítvány és bukósisak nélkül motorozó cigánnyal. A putrikból előtóduló cigánybűnözők nekiestek a vétlen férfinak és családjának. A vérszomjas söpredék gyilkolási vágyának a kiérkező rendőrök figyelmeztető lövése vetett véget. A magyar áldozatokat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
  2008. szeptember 26-án Mátészalkán egy 19 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 71 éves asszonyt. Elfogásakor kiderült, hogy két hónappal korábban egy 58 éves nőt is megerőszakolt.
  2008. szeptember 26-án Nyíregyházán egy 15 éves cigánybűnöző kitépte egy nyolcéves lány füléből annak fülbevalóját és elvette arany nyakláncát.
  2008. szeptember 27-én Sárospatakon egy 14 éves cigánybűnöző lábon szúrt egy 24 éves magyar férfit, aki életveszélyesen megsérült, kómába esett, majd két nap múlva belehalt sérülésébe.
  Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság 2008. szeptember 28-án egy 15 és két 17 éves cigánybűnözőt Dombóváron. A cigánybűnözők szeptember folyamán legalább tíz alkalommal zsarolták meg, rabolták ki és verték össze magyar diáktársaikat. A két idősebb cigánybűnöző korábban már volt büntetve, egyikük hasba szúrt egy magyar nőt.
  Pisztollyal lőttek be szegény, egyedülálló idős magyarok házaiba cigánybűnözők Tarnabodon 2008. szeptember 29-én hajnalban. Néhány portára Molotov-koktélt dobtak.
  2008. szeptember 29-ére virradóra Patca és Zselickisfalud között egy lovaskocsit hajtó cigány gyeplővel fojtogatott egy 28 éves magyar nőt. A cigánybűnöző azért vadult meg, mert kivilágítatlan szekere elé fogott lovait a magyar nő által vezetett autó reflektora elvakította. Ezért a cigánybűnöző hajánál fogva kirángatta autójából a vétlen sofőrt, és fojtogatni kezdte. A fia közben a megtámadott magyar nő 18 éves öccsét ütlegelte. A cigánybűnözőt korábban már elítélték.
  Három cigánybűnöző, köztük két nő támadt egy óvónőre Kiskundorozsmán 2008. október 1-jén, mert a pedagógus azt kérte tőlük, a család óvodába járó gyerekét ne késve vigyék reggelente az intézménybe. A cigánybűnözők a gyermekek szeme láttára ütlegelték és fojtogatták az óvónőt, aki följelentést tett, mire a cigánybűnözők megfenyegették, mondván, ha kimegy az utcára, megölik.
  Mintegy ötven cigánybűnöző támadt botokkal egy hagyományőrző csoportra Sazabadszálláson 2008. október 11-én este. A nagyjából 30 fős magyar csoport rókavadászatot imitáló lovagláson vett részt, majd este egy vendéglőben vacsorázott, amikor agresszív cigánybűnözők történ rájuk az ajtót, és ütni-verni kezdték őket. Többen nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.
  2008. november elején Mosonmagyaróváron a pályudvaron a 15 éves cigánybűnöző Dalka István és társa megtámadta a 17 éves dunaszigeti magyar fiút, Ásványi Krisztiánt, és eszméletlenre verték, majd kirabolták. A fiatalember kómába került, lélegeztetőgépen tartották. 2008. december 10-én felébredt a kómából, de látását elvesztette.
  2008. november 22-ére virradó éjjel öt ráckevei cigány megerőszakolt, majd megfojtotta a 14 éves Horák Nórát Kiskunlacházán.
  A 33 éves F.E., a 23 éves K.A. és a 16 éves Kolompár Zsolt cigánybűnözők saját háza udvarán leütöttek és kiraboltak egy 80 éves magyar nénit 2008. december 1-re virradó éjjel. A néni meghalt.
  2008. december 2-án Sátoraljaújhelyen két cigánybűnöző brutálisan megvert egy tanárt annak kertjében. Ok, hogy a tanár néhány évvel korábban (!) egy iskolai csetepaté során szétválasztotta a verekedőket, akik egyike az egyik cigány fia volt.
  2008. december 6-án délután egy 21 éves cigánybűnöző Budapesten a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik lakásában leszúrt egy idősebb férfit.
  2008. decermber 11-én Sátán három cigánybűnöző brutálisan összevert és kirabolt egy 67 éves magyar nénit. A néni másnap belehalt sérüléseibe.
  Brutálisan megvertek és kiraboltak egy idős férfit kovásznai lakásán 2008. december 14-én délután. A a 84 éves Paltán József a kórházban belehalt sérüléseibe.Gyilkosai: a 18 éves Budi Ernő és a 26 éves Budi Zoltán cigánybűnözők. Az idős székely orr- és szemöldökcsontját, bordáit eltörték, fejét csavarhúzóval szurkálták össze az állatok. Az öregnek 1000 lejért, vagyis nagyjából 70 ezer forintért kellett meghalni.
  2008. december 15-ére virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, valamint a Jobbik helyi vezetőjét, Szabó Attilát, a Magyar Gárda tagját, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezésükre életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a honvisszafoglalás tiszteletére. A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfőre, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetően - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen támadók a család többi tagját sem kímélték, Szabó Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták. A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak.
  2008. december 18-án a fővárosi Bosnyák tér egyik kocsmájában négy részeg cigánybűnöző agyonszurkálta az idős B. Istvánt, mert rájuk szólt a játékautomata rugdosása miatt. 2008. december 21-én egy 16 és egy 30 éves cigánybűnöző karókkal agyonverte azt a 85 éves nénit, aki gyümölcsösében munkát adott nekik. A cigánybűnözők a néni pénzét akarták megszerezni.
  2008. december 24-én, Szenteste (!) Szilhalmon egy cigánybűnöző brutáilisan bántalmazott, majd kirabolt egy egyedüláló idős magyar férfit, V.A.-t.
  2009. január 6-án kedden Tiszaroffon egy 25 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 86 éves magyar nénit.
  2009. január 15-én Pécsett cigánybűnözők gyilkoltak meg egy idős asszonyt a súlyosan cigányfertőzött Meszes városrészben.
  2009. január 21-én jelentette be a győri rendőrség, hogy a városban 2008 novembere óta garázdálkodó cigány rablóbandát kapcsoltak le. A 16 fiatalkorú bűnözőből 15 cigány volt, egy pedig nigériai. Magyar nem volt köztük.
  2009. január 27-én Karancslapujtő általános iskolájában egy 17 éves magyar gimnazistát vert össze egy cigánybűnöző. A magyar fiatal iskoláját mutatta be, a továbbtanulást népszerűsítve, eközben szóváltásba keveredett egy cigánnyal, aki szokásos a csordaszellemben bátyjait ráuszította a gimnazistára. Az egyik cigánybűnöző úgy ütötte arcon a magyar ifjút, hogy eltört az arccsontja.
  2009. január 31-én este a Heves megyei Boldogon szolgálaton kívli tűzoltók egy kollégájukat búcsúztatták a helyi kultúrházban. Több tucat cigány erőszakosan be akart menni a zártkörű rnedezvényre, s amikor kiküldték őket, rátámadtak a tűzoltókra. Egyiküket megkéselték, súlyos sérülést okoztak neki.
  2009. február 1-jén Szolnokon egy 70 éves bácsi rajtakapta az általa bérelt akácos terület cigány fosztogatóit. Elzavarta őket, majd elkezdte visszahordani a fát a telékére. De közben nagyobb létszámban visszatért a bűnöző horda, s a cigánybűnözők kövekkel kezdték dobálni az idős embert, aki ekkor légpuskából rájuk lőtt. Ezek után a tulajdonát védő magyar ellen indult eljárás, akárcsak a kesznyéteni Barna bácsi esetében.
  2009. február 4-én Mándokon egy 26 éves általános iskolai tanárnőt brutálisan összevertek, megrugdostak cigánybűnözők, mert egy cigánylány nem szerepelt a farsangi műsorban, valamint a tanárnő szóvá tette, hogy tetves.
  2009. február 7-én Hevesen hamis riasztást kaptak a rendőrök azzal, hogy a Dankó Pista utcában tömegverekedés van. A kéttagú járőr ennek nyomát sem látta, viszont vagy harminc cigánybűnöző támadt rájuk, bosszút lihegve, amiért egy nyolcszorosan körözött cigánybűnözőt kerestek korábban.
  2009. február 7-én Veszprémben cigánybűnözők hordája megölte az MKB Veszprém román kézilabdázóját, Marian Cozmát. A szerb Zsarko Sesumot, Cozma csapattársát fejbe rúgták, arccsontja tört. A horvát Ivan Pesityet, aki szintén az MKB Veszprém légiósa, vesén szúrták, egyik veséjét el kellett távolítani. A rendőrök Raffael Sándort, Sztojka Ivánt és Németh Győzőt keresik, de a söpredék legalább 30 féregből állt. 2009. február 8-án Ózdon kétszáz felfegyverkezett cigánybűnöző támadta meg a Magyar Gárda helyi tagtoborzó rendezvényét. A tömegmészárlást a rendőrség akadályozta meg.
  2009. február 9-én Budapesten a Fő utcán egy cigánybűnöző megkéselt és kirabolt egy 46 éves nőt. A nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.”
 • 43. flexsnake 2009. március 08. 07:48
  „42. hozzászólás floridaimagyar 2009.03.07. 20:12
  Semmi ilyenről szó nincs. Egy barom kitalálta és ezt szajkózzák. Arra jó hogy a médiától majd átveszik a kisebbségi jogvédők és Európa majd újra azon csámcsog, mekkora cseszett nagy rászísták vagyunk...”
 • 42. floridaimagyar 2009. március 07. 20:12
  „Kamuneni - erted te hogy mivel van a KKK tarsitva? Itt USA-ban ez egy rasszista hulyek gyulekezete volt ahol zsakokkal a fejukon - nehanyan meg vallasi hulyeseget is megjatszva keresztet egettek, tamadtak a katolikus egyhazat es az osszes kisebbseget es nagyon kegyetlen szervezet volt. Ezek embereket oltek - nem banom ha valaki a ciganybunozest akarja kezelni vagy a ciganyok lemaradt oktatasat, visszamaradt eletmodjat, stb (na most en is rasszitanak hangzok ugye). De ne egy gyilkos szervezetnek alcazzak magukat es ne eroszakkal kezeljek ezt. Itt USA-ban enszerintem a feketek (a neger szot idekinnt nem is hasznaljuk) csak a 80-as evekben ertek el az igazi egyenjogusagot, es sok aldozatba kerult. Rossz valasztas a KKK hasznalata. Inkabb kuldjenek ki social workers-eket meg rendoroket es tanarokat meg konyveket de ne zsakos feju hulyeket.”
 • 41. KamuNeni 2009. március 07. 08:53
  „Eloszor is. ahhoz hogy valaki vadaszpuskaval lojjon vagy egyaltalan hasznaljon nem kell szakertonek lenni. Akarki tud egy vadaszpuskat otthon csinalni egy vizcsobol. Egy csoves ket csoves harom csoves teljesen mindegy epp olyan egyszeru. A Klu-Klux-Klan mig ki akarta irtani a feketeket a magyarorszagon torteno esemenyek csak a ciganybunozest es eloskodest akarjak megszuntetni mert mindenkinek tele a hocipoje amit azok csinalnak es ami megvan nekik engedve. A torveny tehetetlensege, es a vezetok tehetetlensege mind ebben kozrejatszik. Nem szabadna ezt a szemetet is a szonyeg ala soporni es mint a strucc a fejuket a homokba dugni mert attol a baj meg ott van. Igenis nyiltan kell errol beszelni mert sulyos cigany problemak vannak MO-n. Ha mindenki csak ugy csinal mintha nem lenne akkor az csak elosegiti azt ami ott tortenik. Ki kell hozni a nyilvanos forumra es megoldani kozosen vagy pedig tenyleg egy Klu-Klux-Klan fele szerveyet fog megalakulni es azok fogjak elintezni. Ami vegul is adva az allam hozza allasat jogos is lenne.”
 • 40. uto-pista 2009. március 07. 08:22
  „...tehát a NNI halvány fingja sincs kik lehettek az elkövetők.”
 • 39. Nostradamus 2009. március 07. 07:44
  „Anyátok szerveződik...”
 • 38. walaki 2009. március 06. 21:39
  „Ez mekkora sz.r :) Ku-Klux-Klan ha-ha-ha...
  Akkor Sztojkáék meg a Wu-Tang-Clan?

  A múltkor szinte naponta volt egy kisebbségi által elkövetett késelés, az meg tisztára hajazott a "Hosszú kések éjszakájára", ezek szerint "nem erőltetett a párhuzam", hogy a késelők nácik. Jaaaa, én kérek elnézést hogy Hátsó-Indiai menekültek nem lehetnek nácik, pffff....

  Ezek után tényleg azt szeretném, ha az derülne ki, hogy az elkövetők valami kisebbségi uzsorások, vagy csak valami idióta kancigány, aki csak szítani akarja a feszültséget. Mekkora pofára esés lenne a sz.r médiáknak, meg a fosfejű politikusoknak, de legfőképp "mindenki kedvence liberális EP képviselőnőnek"...
  Szánalmas BlikkVilág.”
 • 37. katcsi 2009. március 06. 21:19
  „urozsás.:)”
 • 36. antikos 2009. március 06. 21:06
  „Krapulax a Pifből:)”
 • 35. floridaimagyar 2009. március 06. 20:03
  „Jo sok embernek megy el az esze - remelem nem fertozo.”
 • 34. LukSzusz 2009. március 06. 19:18
  „Valaki a adószedőkre is szakosodhatna.”
 • 33. flexsnake 2009. március 06. 17:40
  „Most már nemsokára munkába lépnek a csúszdafelügyelök és nem lesz kukiklán sem :D”
 • 32. SP 2009. március 06. 17:36
  „Kamux-Klan”
 • 31. Power 2009. március 06. 17:20
  „Ez csak duma! Meg kell nézni, utána kell járni, hogy kik az uzsorások és miért éppen a választások előtti évben történnek ezek a dolgok. Ők foglalkoztatják a verőlegényeket, behajtókat, stb.
  Az uzsorásokat nem bántják, hagyják őket mások kárán gazdagodni. Nekik nem kell kamatadót fizetniük az államnak, mert az APEH sem tudja, hogy kiknek adtak kölcsönöket. A verőlegények meg teszik a dolgukat, tovább folyik az öldöklés, Molotov-koktélparty, stb.
  Magyarország kivételes ország, bennünket nem érint a hitelválság, mert annyi hitelt reklámoznak, hogy mindet el sem tudod olvasni.”
 • 30. Mike3 2009. március 06. 16:44
  „micsoda kapitális baromság! muszáj terelni az államcsődről...”
 • 29. hazaipalya 2009. március 06. 16:35
  „uzsorások na :D”
 • 28. hazaipalya 2009. március 06. 16:34
  „urozsások voltak sztem.”
 • 27. antikos 2009. március 06. 16:26
  „Ekkora ökörséget! Majd a déli államokban levő negroid típusú embertársainkat fogják üldözni???

  Inkább a Kup Klux Kigányoktól kell félni! Ők szerveződnek bandákba és üldözik a magyarokat! jó volna felfogni!!”
 • 26. deakicska 2009. március 06. 16:26
  „Hölgyeim és uraim! Nem kell elterelni a figyelmet efféle marhaságokkal arról a tényről, hogy fizetősezközünk óráról-órára romlik, és ez hidegen hagyja Gyurcsány Fifit és bűnbandáját! Ez a magyar Ku-Klux-Klan! A mai magyarországi kormányzat! Mert anélkül veszi fejét a magyarnak, hogy kést ragadna!
  Szégyen és gyalázat, amit ez a hímringyó Gy.F. megenged magának, miközben idiótán vigyorog és riszálja a ványadt valagát! Értse meg már: az egész ország undorodik tőle, kivéve azokat, akik vagy a tenyeréből esznek, vagy nagyon-nagyon hülyék!”
 • 25. abrakapokusz 2009. március 06. 16:17
  „http://www.youtube.com/watch?v=Bjhs2wol-ko&eurl=http://www.kuruc.info/r/35/36477/&feature=player_embeddeds”
44 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késsel fenyegetőzött egy férfi egy kórházban

Zsebkéssel támadt a két dolgozóra egy ittas férfi csütörtökön este a kaposvári kórházban. Senkinek… Tovább olvasom