Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Szex közben halt meg az asszony a Boráros térnél?

Meztelenre vetkőztetett nő holttestére bukkantak munkába igyekvő járókelők tegnap reggel a Duna Boráros tér melletti partszakaszán. A különös haláleset ügyében a rendőrség vizsgálódik.
Felkavaró látvány fogadta tegnap reggel a Boráros tér melletti partszakaszon sétálókat. A parkban egy meztelen nő holtteste feküdt a lépcső tövében, csak néhány rádobott ruhadarab takarta el a halottat a kíváncsiskodók elől. A rendőrség reggeltől késő délutánig helyszínelt, sokáig a nyomrögzítők is tanácstalanok voltak: gyilkosság történt-e vagy természetes halál érte a nőt. Végül az orvosszakértő úgy nyilatkozott: a nő valószínűleg kihűlés következtében vesztette életét.

Környékbeliek szerint a Duna-parton nem ritkák az alkalmi légyottok. Elképzelhetőnek tartják, hogy a nő ittas állapotban volt, a szexuális aktus után elaludt, s a teste kihűlt az éjszakai hidegben - írta a BorsOnline.

A teljes cikkért kattintson ide! >>

Olvasóink írták

 • 13. flexsnake 2010. április 02. 21:26
  „8. van egy mondás: zsanettet játszani.
  Azt jelenti pénzért másokat kitalált dolgokkal vádolni.
  Ennyit erről.”
 • 12. nikk525 2010. április 02. 20:41
  „hogy kerül ez a hír a déli régióba?”
 • 11. klj_54 2010. április 02. 19:53
  „Mindenesetre megáll egy halált okozó gondatlan veszélyeztetés bűntette!
  Ha én nem mehetek el megállás nélkül kamionommal az út mellett fekvő mellett, akkor bizony a "kefélő partnertől" is elvárható ugyanez a fajta gondosság.”
 • 10. dodó 2010. április 02. 17:18
  „9.)
  Bocs, a szombaton történt Margit-szigeti esethez írtam, de lehet, itt is megáll!”
 • 9. dodó 2010. április 02. 17:15
  „Az apja szerint 34 éves, lakással, munkahellyel rendelkező 16 éves gyereket nevelő asszony volt, nem ivott soha, egyedül nem mászkált, a Margit-szigetre soha nem ment. Az apa lenyomozta, egy cigánnyal látták utoljára, az eltűnt telefont a cigánynál találta meg! A rendőrség az apát elküldte, a feljelentést nem vették fel, közölték, bele kell törődnie, hogy lánya gyógyszer(!)mérgezésben halt meg! Az apa a halott felismerésen mobillal zúzódásnyomokat rögzített, a körme alatt földet! Az átadott személyes holmin a blúzán mellrészen ffi sportcipő nyomot! Több újságot értesített, de eddig két "szélsőséges" lap közölte csak! Tegnapig, csütörtökig semmi sem történt, csak ma módosult, igaz, még megalázóbb módon a hivatalos álláspont!

  Nem ez az első eset, amikor a bűnözési statisztikát és a bűnelkövetőket védve, nem utolsósorban a "szélsőségesek" vitorlájából kifogni akarván a szelet a rendőrség közönséges (rabló)gyilkosságot öngyilkosságnak próbál bemutatni! Később nyomoznak, esetenként el is kapják a tettes(eke)t, de addigra a félrevezetett közvélemény már nem emlékszik az esetre.”
 • 8. nemecsekerno_007 2010. április 02. 15:29
  „6. flexsnake 2010.04.02.

  A magyar jog nem az áldozatokért van :( vagy valahogy nem úgy jön m?ködik.

  Ez azért felveti a gondatlanságot. Dehát jól van ez így, h*lye alkesz, úgyse hiányzik senkinek.

  Amúgy meg bulvár írta, abba belefér a találgatás. Azért a Bors az nem egy NY Times :)

  4. Mathiasking 2010.04.02.

  Attól még létezik az élethez való jog és emberi méltóság is a világon, csak nyílván nem ebben a b*romi toleráns és vendégszeretô, Nobel díjas nevelô országban. :)Ez ilyen Zsanett effekt, úgyis k*rva mit számít.”
 • 7. Fószer 2010. április 02. 14:51
  „4.

  Így van!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 6. flexsnake 2010. április 02. 14:07
  „Azonosították a holtestet de nincs tájékoztatás arról hogy alkoholos befolyásoltság alatt állt-e vagy hajléktalan lett volna. Külsérelmi nyomok nincsenek rajta azt mondják. Ettől függetlenül ez egy rendkívül zűrös ügy lehet. Ha meg kiderülne nem is helyi lakos, még furcsább. A cím is olyan dolgot vet fel amire semmilyen bizonyíték sincs, hiszen azt is csak az orvosi vizsgálat, boncolás tudná megállapítani. HA a halála előtt rossz állapotban hagyták magára, és ilyen az alkoholos befolyásoltság is, meg kell keresni a partnert és felelnie kell érte, de a magyar jog ezt ugye nem köti össze.”
 • 5. gavallér 2010. április 02. 11:57
  „Alberto Moravia : Unalom”
 • 4. Mathiasking 2010. április 02. 11:17
  „3. hozzászólás katicaa 2010.04.02. 09:49

  Na ha már jellemről beszélünk, a nő sem volt különb ...”
 • 3. katicaa 2010. április 02. 09:49
  „Micsoda jellemtelen féreg lehet az pasi...............”
 • 2. nemecsekerno_007 2010. április 02. 09:37
  „Annak a csókának is van egy lelkülete, aki otthagyta meztelenül. Grat, az odafigyeléshez. :(

  Aztán meg csodálkozunk ha iskolai lövöldözés történik vagy valaki lemészárolja a családját. :(
  Nem baj, ez így van jól.”
 • 1. purgator 2010. április 02. 09:27
  „Tanulság:
  Aki nem talál haza részegen, az mondjon le az aznapi betevőjéről, vagy ne a Boráros téren "nyújtson felkavaró látványt" meztelen. Otthon mindjárt más ugyanez a "felkavaró látvány" a TV valamennyi csatornáján esténként - mégsem reggel éhgyomorra - meg 12 éves korig a gyermeknek is másként néz az ki szülői felügyelet mellett.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzetesben maradhat Hunvald

Június közepéig maradhat előzetes letartóztatásban a VII. kerület szocialista polgármestere -… Tovább olvasom