Délmagyar logó

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -3°C | 3°C Még több cikk.

Újabb kulisszajárás az Új Színházban

Folytatódik a két évvel ezelőtt elkezdődött kulisszajáró-sorozat az Új Színházban. Ezúttal pénteken este Roger Vitrac: Viktor, avagy a gyermekuralom című komikus tragédiájának előadása után várják a budapesti teátrum művészei a publikumot egy kötetlen beszélgetésre és színházbejárásra.
A november végén bemutatott darabot Radoslav Milenkovic szerb rendező állította színre. Pénteken este az érdeklődők bekukkanthatnak a díszletek mögé, és elbeszélgethetnek a komikus tragédia szereplőivel. A nézők az előadás után kérdéseket tehetnek fel Gáspár Sándornak, Györgyi Annának, Bánsági Ildikónak, Takács Katinak, Vass Györgynek, Botos Évának, Pálfi Katának, Derzsi Jánosnak, Nagy Zoltánnak és Rovó Rézinek.

Legelőször 2006 novemberében invitálták az Új Színház művészei a nézőket kulisszajárásra és kötetlen beszélgetésre. Akkor Alföldi Róbert kalauzolta végig a nézőket a teátrum rejtett zugaiban. Legutóbb pedig a Színházi Világnapon (március 27-én) várták a közönséget a "Veszedelmes viszonyok" című darab próbájára és kulisszajárással egybekötött háttérbeszélgetésre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bontani kezdték a boltot a ki nem fizetett építőmunkások

Tatabánya - Bontani kezdték szerdán a ki nem fizetett munkások az egyik áruház épületét Tatabányán.… Tovább olvasom