Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Vágó István SZDSZ-es EP-képviselő lehet

Az SZDSZ Vágó Istvánt kérte fel, hogy induljon listájukon az európai uniós parlamenti választásokon - írja a Blikk.
Az SZDSZ Vágó Istvánt kérte fel, hogy induljon listájukon az európai uniós parlamenti választásokon - írja a Blikk. Bár a párt csak jövő év elején dönt a lista összeállításáról, már most felmerült a kérdés, kik lehetnének az ideális jelöltek. Gulyás József, az SZDSZ ügyvivője a lapnak elmondta, Vágó István rokonszenvez a liberálisok értékrendjével, és sokan szeretik, tisztelik, ezért szerepelhet a neve a jelöltek között. A kvízmester még nem tudja, hogy igent mondjon-e a felkérésre. A Blikk idézi a ma, szombaton megjelent Új Szó című folyóirat Presszó című mellékletében található nyilatkozatát, amelyben Vágó István így fogalmaz: "Nem könnyű választani. Ha a pénztárcámat nézem, akkor biztosan mennék, de ha az eddigi munkámat, akkor inkább maradnék."

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. dgfp 2008. november 09. 12:50
  „Ki lenne! Egy egyszerű parasztbácsi a tanyáról, aki nem sunyi, nem számító, nem képmutató, nem hazug, stb.....de tudja és teszi a dolgát.”
 • 42. mellonne 2008. november 09. 11:52
  „41: Na jó, jöjjön a Józsi bácsi! Nem tudom ki az, de említetteknél biztosan jobb, komoly szavazóbázisa van a hozzászólók között.”
 • 41. dgfp 2008. november 09. 10:20
  „mellone! Ha én választhatnék, akkor Vágó lexikális tudása és ferde nézetei helyett, Józsi bácsi szakmai tudását és őszinteségét választanám.”
 • 40. mellonne 2008. november 09. 09:50
  „36-os. Azért a szoci EU-biztos Kovács László sem egy szent, főleg, ami a szexuális kicsapongásait illeti. Az eszéről pedig kiderült, hogy energia ügyi biztosnak teljesen alkalmatlan (égett mint a szar), azután lett adóügyi biztos, miután pártunk és kormányunk továbbra is ragaszkodott a kinevezéséhez. Egy EU-biztos mellesleg nem egy mezei EU képviselő. Szóval, ha a párttársai által pinapecérnek nevezett Kovács László és Deutsch Tomika között kellenem választanom, akkor már inkább a Vágó. (Legalább a megjelenése kultúrember szerű.)”
 • 39. DBLaci 2008. november 08. 20:52
  „Szomorú, hogy egy ilyen magyarellenes bandához adja a nevét. Csak azért mert zsidó, nem kéne a legaljasabb cionista bandával együttműködnie. Vágó egy szép pléda volt a "nem minden zsidó olyan" elvre... Kár érte.”
 • 38. homer 2008. november 08. 20:38
  „Mégis miről megy itt a vita, mikor az első reakciója a lovéval volt kapcsolatos!
  Már most sem ügyel, még a tisztes hozzáállás látszatára sem , milesz később?”
 • 37. dgfp 2008. november 08. 18:54
  „Djoe! Igazad van. Józsi bácsiban én is jobban megbíznék, mint Vágóban, vagy az érettségizett Gusztosban. A mezőgazdaság, az állattenyésztés rendbetétele fontos lenne.”
 • 36. mazsi 2008. november 08. 18:34
  „33!
  Milyen zsidót küldenek, már azt is megkülönbözteted.
  A Fidesz küldi DEUTSCH Tamást az ügyeletes szépfiut.
  Vajon melyik barátnőjét viszi ki, és kit hoz haza, mert a tudása nulla. Ugy hogy ne beszéljünk már arról, hogy ki hova tartozik, meg ne különböztessünk már meg embereket stigmák alapján .
  Tudásuk alapján különböztessünk, igy akkor Vágó főnyeremény, jeles, Tomival össze sem mérhető.
  Igaz Vágó nem szerepel a nyuszi magazinban, nem csinálta fel a titkárnőjét, nem hagyta ott a feleségeit, nem vette fel politikus apósa nevét,majd adta vissza,amikor ujra elvált, Igen, ez nagy bűne Vágónakde tuti befutó lesz a szadesznél.Gondolkozz már embe ra világ elhaladt már melletted, csak nem vetted észre.”
 • 35. Djoe 2008. november 08. 17:35
  „Az SZDSZ jobban járna, ha farmer Józsi bácsit indítaná a választásokon. A szorgos tanyasi parasztbácsi biztosan nem elfogult, ráadásul a mezőgazdasághoz és az állattenyésztéshez kiválóan ért. Szerintem az egész SZDSZ értelmiséget lehengerelné szakterületén.”
 • 34. magyar66 2008. november 08. 17:20
  „Gratulálok , legyen ön is milliomos .:))”
 • 33. Vlad 2008. november 08. 17:19
  „Aki elítéli a zsidózó hozzászólókat elgondolkodhatna azon is,hogy mi a következménye annak ha egy olyan zsidót küldenek az EP-be magyarokat képviselni,aki mint hallottuk a Fábry showban teljesen egyetértett Mengelica(Horváth Ágnes) egészségügyi reformjával,sőt azzal az emlékezetes kijelentésével,hogy"minden rendben van ebben az országban".
  Gondolom ezek a hozzászólók pl. teljesen egészségesek, hogy egyáltalán nem érdekli őket a saját,ill. a gyermekeik,unokáik jövője.”
 • 32. abracka 2008. november 08. 16:19
  „Valami megélhetés kell szegénynek. Műsora nincs, és nem lehet minden reklámban sem ő!
  Hogy az szdsz-hez húz, azt sosem tagadta. Régóta kacsingat a politikai pálya felé. Viszont anyagias. Mindenesetre én azért nem mondanám liberálisnak, minderől elég szögletes véleménye van, és nem kimondottan toleráns, úgyhogy...”
 • 31. Lütyő 2008. november 08. 14:33
  „Nem csalódtam Vágóban, várható volt, hogy előbb, vagy utóbb fényderül liberális mivoltára.

  Vágó István megérti, hogy a valóságshow-k kiszorítják az egyéb műsorokat a kereskedelmi tévékről, de nem érzi jól magát a kispadon.
  "Nem érdemes már politikai újságírásba fognom", felelte Vágó István
  Vágó István: a "gyáva heterók" nevében lelkiismeret-furdalásomról számoltam be"

  A választók nem arról ítélik meg a jelöltet, hogy hányszor vált el, hanem arról, hogy milyen elveket vall. Ha egy ismert ember a hazug, csaló, tolvaj politika támogatójaként tünteti fel magát, arról nem lehet pozitív képet alkotni.”
 • 30. grenadle 2008. november 08. 14:18
  „Ez itt a kérdés realista!! És ez vérre megy!!!

  grenadle www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=155095 2008.11.08. 14:11 "Mindeközben a maguk kormánya kötelezően magánnyugdíjpénztárakba terelte az embereket, és ezek a magánnyugdíjpénztárak éppen most veszítették el a vagyonuk jelentős részét. Nagy kuss van ekörül, nem gondolja? Amit az emberek befizettek, azt elvitte a pénzügyi válság. S hogy van-e rá állami garancia? Nem tudom, de ha van, akkor legfeljebb befizetik még egyszer, igaz? "

  Erről beszélek Aranka2! Miért van erről kuss, ahogy Bayer írja, miért???? Kedves Aranka2, ha nem lesz nyugdíjam, noha rendesen fizettem, sőt "öngondoskodtam" is, maga beszáll??? (Vicces, mi?)

  Tudja, itt már ezek a kérdések, nem holmi bazári majomkodások!
  Eddig egyébként arról süketelt minden balos, hogy Orbán egy buta jogász és nem ért a gazdasághoz. Hogy lehet az, hogy Gyurcsány nem tud elképzelni egy GAZDASÁGI csúcsot Orbán nélkül???
  Nem esik le a tantusz???”
 • 29. undok 2008. november 08. 14:11
  „Az MDF meg kiküldhetné Kiszel Tündét és Kelemen Annát.”
 • 28. ACDC 2008. november 08. 14:04
  „Persze lehet vájkálni mások magánéletében, mert ez is minősíti a hozzászólót, de a fő kérdés mégis az maradt, hogy kinek mi a fontosabb.
  Gyurcsány sem attól beteg, mert elvált!

  "Nekem fontosabb az SZDSZ, mint az ország"”
 • 27. hullamama 2008. november 08. 13:51
  „26 !
  Tökéletesen igazad van, egyetértek ,a Fideszből egy erkölcsi hulla megy Büsszelben.
  Szerintem a fidesz szabaulni akar tőle, bár Orbán legjobb barátja,ezért nehéz az ügy. Rengeteg témadás fogja emiatt Viktorékat érni.,Tomi mindég a Fidesz" díszzsidaja volt.Ezzel a bélyeggel sem értek egyet.,de ettől ez még tény.”
 • 26. realista 2008. november 08. 13:41
  „Vágó hatalmas találmány,
  Művelt három nyelven beszél,világfi, az egész világot beutazta, az ország egyik legnépszerübb embere, fiatalok és idősek egyik kedvence ,millliokat ültet le az általa vezetett műsorai elé
  .Hogy nem politikus, ,ezt sem tudjuk.,legfeljebb nem képviselö.
  Smidt Pali politikus volt, nem, csak mszmp-és korábban,onnan került a FIDESZ-be olimpikon, nyelveket beszélő, mindenhova a karrier vágya vezette.,de ismert volt..Rendben.
  Legalább olyan embereket nem kellene kikezdeni, akik már megcsináltak valamit.
  De nem tudom, hogy gondolt e valaki arra, hogy a FIDESZ Für Tomit, vagy most már uj nevén ismét / DAJCS / uniós képviselőnek inditja.Nyelvtudás nélkül, azt , aki képtelen volt az államvizsgáit megcsinálni 30 éves koráig, Bár Brüsszelben biztosan már le is vetközik a nyuszis magazinba, meg haza hoz majd egy két gereket, meg feleséget, barátnőt,.
  szép zsidó fiu, ezt kinn dijjazni fogják,mert tudása és müveltsége ugyanis nincs, ehhez elég elolvasni az itthoni nyuszis magazinba megjelent interjuját.Ő valóban felháboritó választás a
  fidesztől.Még hogy ő képviseli országunkat, hisze ő egy erkölcsi hulla.”
 • 25. wass 2008. november 08. 13:11
  „Milyen nyelveken beszél ez a vágó?
  Mert a "lexikalis tudása" is rendkívül felületes! Persze, hogy fel kell készüni egy műsorra, mint a tanárnak az órájára, de ettől még nem kell elájulni.

  Ami nyilvánvaló: egy nyomulós, önmagát szerető pénzéhes seggnyaló! Mi szüksége van reklámokban szerepelni?

  Na de a kérdés: milyen nyelveken beszél?”
 • 24. ACDC 2008. november 08. 12:57
  „http://www.youtube.com/watch?v=y6LIBoNlQUA&feature=related

  Hornb Gábor: "Nekem fontosabb az SZDSZ, mint az ország"

  Vajon Vágónak mi a fontosabb?”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Postást vert a plébános

Győrvár - A postás nem azt a lapot hozta, amire állítólag előfizetett, ezért a pap megverte.
Tovább olvasom