Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Jön a Rubicom tévé

Szeptember közepén indítja be kábeltelevíziós és internetes szolgáltatását a Rubicom Csongrádon – jelentették be közös bökényi sajtótájékoztatójukon a cég és az önkormányzat képviselői.
Szeptember közepén indítja be kábeltelevíziós és internetes szolgáltatását a Rubicom Csongrádon – jelentették be közös bökényi sajtótájékoztatójukon a cég és az önkormányzat képviselői. Az új rendszerhez csatlakozni egyelőre csak a városközpontban és a Bökényben lehet, a település többi részén később építik ki a hálózatot.

Csibi Ferenc, a Rubicom kereskedelmi igazgatója elmondta, a tarifákról csak jövő héten döntenek, de korábban lapunknak úgy nyilatkoztak a társaság vezetői, hogy a mozicsatornákon kívül szinte minden adót magába foglaló csomag díja sem haladja meg a 4000 forintot, a belépésért pedig nem kell fizetni az új ügyfeleknek. A cég állandó ügyfélszolgálata a Rubicom-csoporthoz tartozó Szentes Kábel szentesi irodájában működik majd, de kihelyezett ügyfélszolgálat nyitását is tervezik Csongrádon. Ez hetente 1-2 napon fogadná az ügyfeleket. Emellett területi képviselők tartják a kapcsolatot ügyfeleikkel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A háziipari színben faggatták a jelölteket Csongrádon

Érdekes helyen, a háziipari központ színjében faggatták a csongrádi polgármesterjelölteket… Tovább olvasom