Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Jótékonysági batyubál a Kisréti Otthonban

Csongrád - A Csongrád Kisréti Otthonért Alapítvány által szervezett jótékonysági batyubál jótékony célt szolgált: a bevételt a lakóotthonok ülőgarnitúráinak cseréjére fordítják. Olvasói levél.
„Nem lehet tökéletes a napunk, ha nem teszünk valamit valakiért, aki sosem fogja tudni viszonozni" – John Robert Wooden gondolatai vezérelték azokat az embereket, akik részt vettek a Csongrád Kisréti Otthonért Alapítvány által szervezett jótékonysági batyubálon, hogy tegyenek valami jót a városunkban élő értelmileg sérült emberekért. A rendezvény által befolyó összeg felhasználásának célja a Kisréti Otthonban működő lakóotthonok ülőgarnitúráinak cseréje volt.
A nagy számú vendégsereget a Síp iskolában ízlésesen megterített asztalok várták a tavaszi hangulatot árasztó dekorációval díszített tornateremben. Batyubál lévén ételről, italról mindenki maga gondoskodott. A piknikkosarakból előkerültek a gusztusos hidegtálak, paprikások és finomabbnál finomabb sütemények.

A bált az Alföld Néptáncegyüttes nyitotta meg. A meghívott művészek, Bunyós Pityu és a jó Laci betyár önzetlenségéről tanúskodott, hogy fellépésükért nem kértek honoráriumot.
A bált az Alföld Néptáncegyüttes nyitotta meg. A meghívott művészek, Bunyós Pityu és a jó Laci betyár önzetlenségéről tanúskodott, hogy fellépésükért nem kértek honoráriumot.

A bált az Alföld Néptáncegyüttes nyitotta meg. Őket követve bemutatkozhattak azok is, akikért a rendezvény létrejött, vagyis a Kisréti Otthon fiataljai. Néptánc-koreográfiájukkal lenyűgözték a közönséget. Farkas Martin (az otthon lakója) köszönő szavaitól mindenki elérzékenyült.

A meghívott művészek, Bunyós Pityu és a jó Laci betyár önzetlenségéről tanúskodott, hogy fellépésükért nem kértek honoráriumot, sőt még tombolatárgyakkal is támogatták a rendezvényt. Nótázásukkal pillanatok alatt fergeteges hangulatot teremtettek, aki csak tehette, a táncparketten termett. A talpalávalót Raksa Bernadett szolgáltatta megállás nélkül hajnalig. A tombolasorsolás során sok értékes ajándék talált gazdára.

A Csongrád Kisréti Otthonért Alapítvány, valamint a Kisréti Otthon lakói és dolgozói ez úton mondanak köszönetet mindazoknak a cégeknek, intézményeknek és magánszemélyeknek, akik valamilyen formában hozzájárultak a jótékonysági bál sikeréhez, és így támogatásukkal megvalósulhat a lakóotthoni ülőgarnitúrák cseréje is.

Ujszásziné Soós Márta, a Csongrád Kisréti Otthonért Alapítvány kuratóriumi tagja és Rácz Nikolett szervező

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kéttemető út: zsákban dobják ki az elpusztult kutyát

Hetek óta halmozódik a szemét a Kéttemető út mentén, Csongrádon. Utánajártunk az illegális szemétlerakásnak. Tovább olvasom