Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Presztízs díj: az év üzletembere Sebők-Papp Imre

Szentes - Az év üzletembere Presztízs díj kategóriában 2011-ben a mecénások Sebők-Papp Imrének, a HK-CERAM Kft. ügyvezető igazgatójának ítélték oda a gazdasági élet helyi Oscarját. Hét éve települt a cég a szentesi ipari parkba. A termelés és a foglalkoztatottak száma is jelentősen nőtt.
A HK-CERAM Kft. német–magyar tulajdonú vállalkozás, 2004-ben települt a szentesi ipari parkba, egy évvel később kezdett ipari kerámiákat gyártani. A zöldmezős beruházás létszámban, kapacitásban is folyamatosan fejlődik. A foglalkoztatottak száma a kezdeti 20 főről idén 100-ra nőtt.

– Eleinte hő- és tűzálló kerámiák kerültek ki az üzemünkből, szinte kizárólag exportra dolgoztunk – emlékezett vissza a kezdetekre Sebők-Papp Imre, a HK-CERAM Kft. ügyvezető igazgatója, az év üzletembere Presztízs díj kitüntetettje. – Bővíteni kívántuk a kapacitást, másrészt javítani a termelési feltételeket. 2009-ben bővítettük a profilunkat; mázas kerámiákkal jelentünk meg a piacon. Igényes, kiváló minőségű cserépkályhaelemek előállításával igyekszünk megfelelni a vevőink minden elvárásának. A HK-CERAM Kft. 32 termékcsaládot gyárt 3 színben. Az elemek tetszés szerint variálhatók, így minden vásárló a saját ízlésvilágának megfelelő cserépkályhát építtetheti meg otthonában.

Termékeit méltó körülmények között állíthatja ki a Szarvasi úti bemutatóteremben a HK-CERAM Kft. A szerző felvétele
Termékeit méltó körülmények között állíthatja ki a Szarvasi úti bemutatóteremben a HK-CERAM Kft.
A szerző felvétele

– Problémát jelentett, hogy az érdeklődőknek korábban a gyárba kellett bejönniük, ha ki szerették volna választani a terméket – folytatta Sebők-Papp Imre. – Két éve vásároltuk meg az önkormányzattól a volt Szarvasi úti óvodát, amely eredetileg a téglagyár-alapító Zsoldos család irodaháza volt. Nyugat-európai színvonalú bemutatótermet alakítottunk ki. Külön öröm volt számomra, hogy a teljesen megújult épület és a Presztízs díj ünnepélyes átadása között mindössze néhány nap telt el.

Mecénások, támogatók

A Presztízs díj 2011 kiemelt mecénása a KÉSZ-cégcsoport. Mecénások: Bonafarm-csoport, Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Hungerit Zrt., Lapcom Kft., Legrand Zrt., Szegedi Tudományegyetem. A Presztízs díj 2011 fő támogatója a MAPI Zrt., támogatója a Szilánk Zrt. és a Naturtex Kft.

A díj odaítélésénél a cég gazdasági és környezetvédelmi jellemzőit, illetve a jelölt társadalmi szerepvállalását is figyelembe vették. Sebők-Papp Imre elmondta: utóbbi területen a hódmezővásárhelyi Rotary-klubban végzett tevékenységét emelné ki, a cég pedig helyi sporteseményeket, csapatokat támogat. A válság náluk is érezteti a hatását, de a kínálatot és a gyártókapacitást a jövőben is növelnék. Ha a gazdasági körülmények megfelelőek lesznek, kültéri kerámiákkal és wellnesstermékekkel bővítik kínálatukat.

Díjazottak

Az év kisvállalkozása az Innovill Kft., Az év középvállalkozása a Mérleg Adótanácsadó és Könyvelő Iroda, Az év vállalkozása a Szegedi Szefo Zrt., Az év új vállalkozása a Szeged 2011 Labdarúgó Sportszolgáltató Kft. Az év üzletembere Presztízs díjat Sebők-Papp Imre, a HK-CERAM Kft. ügyvezető igazgatója kapta. A KÉSZ-cégcsoport különdíját a MIÉNK klaszternek ítélték oda

Olvasóink írták

  • 2. éljenszentes 2011. november 25. 15:41
    „Minden elismerésem a cég vezetésének.
    Remélem, nagyon sok sikeres és örömteli év áll még előttük.”
  • 1. nádiposzáta 2011. november 25. 11:13
    „Bemutatott árú szép szép ,de több százezer forint ,nem kisemberek portékája .”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bóvliország lettünk: a Moody´s leminősítette hazánkat

Megvonta Magyarországtól a befektetési ajánlású adósbesorolást a Moody's Investors Service. Tovább olvasom