Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Csőtörés a vásárhelyi strandfürdőben

Egy ideig nélkülözniük kell a vásárhelyi strand vendégeinek a szabadtéri hideg vizes medencét. Csőtörés miatt ugyanis garanciális javítást végeznek rajta a Keviép Kft. munkatársai. Ősszel a cég ugyancsak garanciában dolgozott, többek közt akkor is a külső medencék hibáival foglalkoztak a szakemberek.
Csőtörés miatt lezárták a szabadtéri, hideg vizes medencét. Fotó: Tésik Attila
Csőtörés miatt jelenleg nem használhatják a vásárhelyi strand vendégei a szabadtéri hideg vizes nagymedencét. Az üzemzavart garanciálisan javítja ki a Keviép Kft., tudtuk meg Molnár Attilától, a Hód-Strand Kft. vezetőjétől. A fürdő két évvel ezelőtti felújítását végző cég munkatársai már megtalálták a lyukas csövet. Arra a kérdésre, hogy mikor élvezhetik újra a nagymedence vizét a vendégek, Molnár Attila elmondta: reméli, hamarosan helyreáll a rend. Időről időre egyébként előfordulnak problémák a strandon, ám a vezetés inkább összegyűjti ezeket, s úgy javíttatja ki, hogy minél kevesebb kellemetlenség érje a vendégeket – tudtuk meg.

Ősszel is volt hasonló „akció", akkor a három kinti medencére összpontosítottak a munkások. Ugyancsak garanciában kicserélték az időközben tönkrement fugákat, de az ülőmedence leeresztő csövét is rendbe tették, azaz mélyebbre helyezték, ugyanis nem folyt le teljesen a víz. Gondok voltak a medencéket körülvevő túlfolyókkal is, miután a belső bevonat, vagyis a műgyanta tönkrement. De rendbe hozták a használhatatlan tusolókat, lefolyókat is.

Idén egyébként az infláció miatt többet kell fizetni a belépőért, de olyan jegytípusokat vezettek be, melyekkel kedvezményesen lehet bejutni a fürdőbe. Egy felnőtt belépő 790 forint, a gyermek pedig 430 forint, azaz összesen 1220 forint. Viszont családi jegy vásárlása esetén 1150 forintért mehet be egy szülő és egy gyermek. Hasonlóan kevesebbe kerül, ha nem külön-külön veszik meg a felnőtt és a diákjegyet, hanem családi akcióban. A közös öltözős éves bérlet is olcsóbb lett, 50 ezer forint helyett 39 ezer 900 forintba kerül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Havránek etikai javaslata

Önkormányzati képviselők és családtagjaik, cégeik összeférhetetlenségéről szóló javaslatot nyújt be… Tovább olvasom