Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Előszilveszter a vásárhelyi strandon

Hódmezővásárhely - Napok óta pezsgődurranástól hangos a hódmezővásárhelyi strand. Az elmúlt héten sokan előszilvesztereztek a Török Sándor Strandfürdő melegvizes medencéjében. A helyi vízilabda csapat egykori és jelenlegi játékosai is koccintottak már az új évre.
Napok óta üvegek és pezsgős poharak szegélyezik a melegvizes medence partját a Török Sándor Strandfürdőben. A szilveszter közeledtével azonban elnézőbbek az úszómesterek, sokan ugyanis éppen azért váltanak jegyet ezekben a napokban, hogy a Krema alatt is koccintsanak egyet az elkövetkező új évre.

Napok óta pezsgődurranástól hangos a hódmezővásárhelyi strand.
Napok óta pezsgődurranástól hangos a hódmezővásárhelyi strand.

December 29-én, több száz másik vendég mellett, éppen a helyi vízilabda csapat, a HVSC egykori és jelenlegi játékosai tartottak összejövetelt. A vásárhelyi pólósok közös játékkal és közös pezsgőzéssel köszöntötték a 2013-as évet.

- Évtizedes hagyomány ez nálunk, hogy ilyenkor, szilveszter közeledtével összejövünk itt a strandon, fiatalok és idősebbek, hogy egy közös pezsgőzés keretében, együtt köszöntsük az új évet - meséli Vigh Szabolcs, a klub egyik OB I/B-s játékosa, a gyerek csapat segédedzője.
Persze nem csak a sportolók és a törzsvendégek számára adott a lehetőség. December 30-án óév búcsúztató éjszakai fürdőzéssel várja a strandfürdő vezetősége a vendégeket.

Olvasóink írták

 • 4. abszurd 2012. december 31. 10:34
  „Kár, hogy feltűnően senki nem jár ki wc-re, pedig fogyasztás van rendesen...”
 • 3. Lixus_kzs 2012. december 30. 19:25
  „zsír”
 • 2. queenmargareth1 2012. december 30. 18:40
  „óh, de jó nektek!”
 • 1. booo 2012. december 30. 13:07
  „Gyertek le este minél többen legyünk!
  Jó lesz a hangulat, a viz amúgy is klassz!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ez történt Vásárhelyen 2012-ben! - október

December 20-ától szilveszterig tartó sorozatunkban bemutatjuk mi történt 2012-ben Hódmezővásárhelyen. Visszaemlékezésünket az októberi eseményekkel folytatjuk. Tovább olvasom